Horoscop 25 mai – 1 iunie 2017

Berbec

Mare atenţie la pretenţiile celor din jur. Săptămâna viitoare pot apărea câteva întâmplări care par să-ţi schimbe perspectiva asupra unor planuri de viitor. O discuţie cu un prieten apropiat îţi creează o stare de disconfort.

Taur

Foloseşte-ţi talentul pentru a duce la îndeplinire o serie de planuri în această săptămână. În weekend, o persoană cunoscută va dori să vă întâlniţi. Ai nevoie de relaxare şi de activităţi care să te deconecteze de la stresul zilnic.

Gemeni

Micile revelaţii de care ai parte pe parcursul săptămânii îţi nuanţează viaţa într-o notă pozitivă. Mai mult ca sigur apar nişte lucruri bune cu privire la ceea ce-ţi rezervă viaţa în zilele ce urmează. Weekendul care urmează pare să fie presărat cu o serie de decizii radicale.

Rac

Încearcă să nu fii prea deschis şi prietenos cu persoanele pe care nu le cunoşti bine, fiindcă este posibil să fii dezamăgit. Ziua de miercuri a săptămânii ce va urma este cea mai complexă deoarece are loc o răsturnare de situaţie la care nu te aştepţi. 

Leu

La începutul săptămâni viitoare îţi va fi foarte greu să te decizi asupra unor lucruri importante. Pentru a lua o decizie bună, este nevoie de o analiză profundă a lucrurilor  şi a anturajului în care te afli. Orice sfat cu adevărat sincer te ajută.

Fecioară

Ai nevoie de răbdare şi de analizarea ideilor pe care le ai într-o manieră cât mai constructivă. Încearcă să eviţi situaţiile care te fac să devii nesuferit fiindcă nu ţi se potriveşte deloc acest tip de comportament. În weekend petreci alături de prieteni şi de persoana iubită.

Balanţa

La începutul săptămânii viitoare îţi dai seama că ai foarte multe obligaţii, în special familiale. Îţi iei foarte în serios responsabilităţile şi acest lucru reprezintă cel mai important pas pentru succesul tău, indiferent de ce sector este vorba.

Scorpion

Ai în faţa ta o mulţime de lucruri, de evenimente şi de persoane care te menţin ocupat. Prietenii insistă să-şi pună amprenta asupra deciziilor pe care le iei. Atunci când toate lucrurile merg perfect, simţi o nevoie neînţeleasă de ceilalţi de a schimba ceva, deoarece nu îţi place rutina.

Săgetător

Ai început să-ţi asumi mult mai multe riscuri decât e cazul, iar prietenii tăi nu sunt deloc de partea ta. Dacă simţi că poţi să te descurci şi îţi asumi consecinţele ce pot apărea, nu ezita să faci ceea ce-ţi doreşti. Dar acţionează cu grijă şi impune-ţi nişte limite peste care să nu treci.

Capricorn

Evenimentele care au loc te vor extenua din punct de vedere psihic şi de aceea vei avea nevoie de un weekend relaxant şi odihnitor, chiar dacă ai şi alte planuri stabilite. Gândeşte-te că odihna şi relaxarea te vor ajuta pentru deciziile importante care le ai de luat săptămâna viitoare.

Vărsător

Starea ta de spirit extrem de veselă şi plină de voie bună îi va încânta pur şi simplu pe cei din jur. Tot ceea ce ţi se întâmplă pe parcursul acestei săptămâni reprezintă semnul că ceea ce ai decis a fost corect. Miercuri, săptămâna viitoare apare o situaţie neaşteptată, însă tu rămâi aceeaşi persoană pozitivă.

Peşti

Acum îţi doreşti să te concentrezi mai mult asupra vieţii profesionale şi de aceea vei profita de orice oportunitate care ţi se va ivi în acest sens. Săptămâna viitoare,  miercuri sau joi, ai parte de o surpriză importantă care te ajută să îţi dai seama de ceea ce simţi în raport cu o anumită persoană.

Postaţi un comentariu