Horoscop 24 – 31 martie 2016

Berbec

Apar discuții legate de serviciu, din cauza invidiei unor colegi care te pun pe gânduri. În aceste zile îți lipseşte energia şi puterea de concentrare. Poate n-ar strica un pic odihnă asociată cu un pic de mişcare, în acest weekend.

Taur

Începutul săptămânii ce urmează, îți aduce o stare plină de dinamism și acțiune. Te implici în proiecte pe care le-ai amânat de multe ori. Cu alte cuvinte, totul ți se va părea ușor de realizat și în final chiar vei avea parte de succes.

Gemeni

Ești oarecum tulburat de anumite stări contradictorii care se arată, dar nu trebuie să-ți faci griji. Este important să nu iei acum decizii importante. Lucrurile până la urmă se rezolvă cu bine. Te simți  foarte bine alături de cei dragi şi apropiaţi.

Rac

Un proiect mai vechi prinde în curând  formă şi va avea mult succes. Ești nerăbdător să vezi rezultatele mai rapid dar ți se pare că lucrurile merg extrem de lent. Este un moment oportun să pui bazele unui nou proiect de viitor.

Leu

Ai mult entuziasm, pasiune și chiar succes. Din punct de vedere material, se pare că este un moment favorabil iar norocul mult așteptat apare. Nu trebuie să-ți apleci urechea la niște bârfe pe care le auzi de la niște colegi sau prieteni.

Fecioară

Încearcă să eviți acțiuni impulsive și luate la repezeală. Trebuie să ai o atitudine calmă fiindcă echilibrul psihic va depinde de acest lucru. Nu trebuie să te aprinzi atât de repede în discuţiile purtate cu cei din jur, chiar dacă uneori ai dreptate.

Balanță

Urmează o perioadă mai grea. Trebuie să muncești ceva  mai mult pentru a rezolva niște treburi mai vechi. Răbdarea şi perseverenţa vor trebui puse pe primul plan. Trebuie să renunţi la timiditatea caracteristică și să ai mai mult curaj.

Scorpion

Ești plin de entuziasm și dinamism. Vei lua decizii bune și rapide, iar conjuctura îți permite oportunități interesante, atât pe plan material cât și profesional. Relațiile sentimentale vor avea și părți plăcute. Un pic de atitudine mai îndrăzneață nu strică.

Săgetător

În acest weekend se întâmplă ceva neașteptat din punct de vedere sentimental. Farmecul tău personal va ieşi în evidenţă şi te bucuri de aprecierile persoanelor de sex opus. Nu trebuie să exagerezi cu aprecierile și laudele unor anumite persoane.

Capricorn

Curajul și îndrăzneala maximă trebuie să fie punctele tale forte în aceste zile. Vei cunoaște succesul doar dacă știi cum să abordezi lucrurile, cu grijă să nu faci greșeli. Echilibrul este foarte important în atitudinea și deciziile tale.

Vărsător

Apar niște obstacole care nu te vor speria și vei accepta provocări importante pe plan profesional. Totuși, se pot ivi conflicte în relația cu superiorii. Mergi înainte cu mult curaj fiindcă numai așa dovedești că ai curaj și inteligență.

Pești

Ai un comportamentul destul de impulsiv, de aceea este de preferat să iei decizii numai după ce te-ai gândit foarte bine, nu sub impulsul de moment. Situaţia financiară este un pic dificilă dar nu te îngrijora prea tare, este un moment trecător.


Publicitate

Postaţi un comentariu