Horoscop 22 – 29 octombrie 2015

Berbec

Vei avea parte de zile destul de liniştite, poate cam plictisitoare. O întâlnire cu o cunoștință mai veche îţi va aduce amintiri plăcute. Este posibil să discuţi nişte planuri pentru viitor, care se anunţă interesante. Încearcă totuşi să nu te amăgeşti cu rezultate imediate.

Taur

Calităţile tale vor ieşi în evidenţă prin modul tău de a fi. Atenţie însă, discreţia trebuie pusă pe primul plan, altfel rişti să devii neplăcut. Urmează să primeşti o veste sau o informaţie care nu te prea încântă pe moment. Totuși nu te afectează în niciun fel și nu-ți strică planurile.

Gemeni

Apare o situaţie a cărei rezolvare se lăsă aşteptată de ceva timp. Din fericire, acest lucru nu-ţi va încurca planurile de viitor, deși ești nevoit să te implici în rezolvarea ei. Te întâlneşti cu prietenii şi n-ar strica să le asculţi sfaturile, mai ales că unele se vor dovedi inspirate.

Rac

O întâlnire cu cineva cunoscut îţi va ocupa o mare parte din timp. Discuți probleme de interes comun, poate chiar despre o afacere. S-ar putea să fii nevoit să cheltuieşti nişte bani pe un cadou, nuntă sau ceva asemănător. Se pare că vei afla în curând nişte veşti îmbucurătoare.

Leu

Eşti într-o dispoziţie bună. Cineva îţi va face o promisiune interesantă, dar ar fi bine să nu crezi chiar tot ce ţi se spune. Verifică întâi dacă lucrurile sunt reale. Acasă ai nişte discuţii contradictorii, care se lămuresc numai după ce toată lumea devine calmă și liniștită.

Fecioara

Nu reuşeşti să te odihneşti, deși simți nevoia. Trebuie să pui la punct unele chestiuni familiale, apărute peste noapte. Între timp vei afla niște lucruri interesante şi îmbucurătoare. În rest, nu este cazul să exagerezi şi să faci mare caz în anumite lucruri lipsite de importanţă.

Balanţa

Posibil să te întâlneşti cu nişte cunoştinţe sau prieteni vechi. Cineva cunoscut are o nelămurire şi îţi va cere sfatul sau ajutorul. Este de preferat să-l ajuţi, fiindcă nu te costă nimic. În zilele următoare va trebui să iei o decizie importantă, pe care ai tot amânat-o până acum.

Scorpion

Apar la orizont niște surprize plăcute. O să afli tot felul de lucruri noi şi interesante. Starea ta generală nu este nemaipomenită şi de aceea nu este cazul să te implici în activităţi care să te suprasolicite. Încearcă să te relaxezi plus că  un pic de odihnă nu-ți strică.

Săgetător

Te aşteaptă zile ceva mai calme, fără surprize deosebite. Eşti puţin cam neatent şi de aceea ai face bine să nu te implici în lucruri care necesită un mare efort de concentrare. Cineva foarte apropiat  îţi va face o surpriză deosebit de plăcută legată de petrecerea timpului liber.

Capricorn

Prietenii îţi vor face o invitaţie interesantă, de nerefuzat. Profită de ocazie, pentru a face cunoştinţă cu persoane de care poate ai nevoie în viitor. Sentimental eşti statornic şi crezi în persoana iubită. Nişte veşti interesante care apar neașteptat te vor pune pe gânduri.

Vărsător

Calităţile de care dai dovadă te fac foarte apreciat de cei din jur. Un prieten sau un coleg îţi va promite un ajutor substanţial. Totuși nu este cazul să iei în serios toate promisiunile. Rămâne de văzut dacă se ține de cuvânt. Oricum, urmează zile mai optimiste decât cele care au trecut.

Peşti

Esti convingător și apreciat la serviciu, cu condiţia să îţi stăpâneşti impulsivitatea. Aştepţi o veste sau un răspuns, însă acesta va veni mai târziu, decât îl aștepți. Ai putea avea mai multă încredere în cei din jur, chiar dacă nu toți îţi susţin punctele de vedere.

Postaţi un comentariu