Horoscop 22 – 29 iunie 2017

Berbec

Ai tendinţa ca în această perioadă să te grăbeşti să începi lucrurile foarte repede fără un plan. Din păcate, poţi să te împotmoleşti repede. Ar fi recomandat să încerci să faci planuri cu bătaie mai lungă şi să lași deoparte graba care strică treaba.

Taur

Este o perioadă în care nu se recomandă riscurile inutile. Trebuie să stai pe „banda de siguranţă”, e mai sigur acum. Aşa că fii prevăzător şi nu te aventura în decizii pripite. E important pentru tine că ai o capacitate de comunicare foarte bună cu cei din jur.

Gemeni

Treci printr-o perioadă mai dificilă şi e bine să te gandești mai mult la tine şi să nu te laşi pradă impulsivităţii. Fii atent la felul în care te exprimi pentru că ai tendinţa de a da frâu liber unor vorbe, iar acest lucru uneori nu e tocmai potrivit.

Rac

În mare parte, viziunea şi deciziile tale sunt strict legate de bunăstarea şi unitatea familiei. Totuşi, acum treci printr-o perioadă în care eşti mai spontan şi ar trebui să fii atent să nu întreprinzi nimic care să afecteze planurile importante pe termen lung.

Leu

Mai multă atenţie la păstrarea obiectivităţii în această perioadă. Ai tendinţa să fii foarte subiectiv şi să vezi lucrurile doar prin proprii tăi ochi. Pot apărea astfel situaţii jenante şi chiar neplăcute pentru cei din jur. Fii mai rezervat şi cauta să înţelegi că nu eşti singurul om cu idei din lume.

Fecioară

Eşti favorizat de această perioadă şi ai în continuare, o viziune bună asupra lucrurilor, nefiind influenţat prea mult de aspectele astrologice. Te poţi ocupa acum cu succes de detaliile unor lucruri mai complicate. Îţi este uşor să te concentrezi.

Balanţa

Ar trebui să fii deosebit de atent  la sfaturile pe care le dai celor din jur. Dacă nu poţi percepe realitatea sau nu poţi vedea consecinţele lucrurilor, aşa cum ţi se întâmplă acum, sfaturile nu sunt deloc menite să îi ajute pe cei din jur, ba dimpotrivă.

Scorpion

Nu eşti foarte influenţat de situaţia astrologică prezentă, însă poţi avea unele probleme comune celorlalte zodii. Ar trebui să ai mai multă atenţie şi să îi iei în considerare şi pe cei din jurul tău. Căută să îţi extinzi viziunea şi să vezi în ansamblu, efectul acţiunilor tale.

Săgetător

Căută să rămâi obiectiv şi responsabil în această perioadă. Deşi ai capacitatea  pentru a face lucruri utile şi potrivite, exista tendinţa de a o lua pe calea cea mai scurtă. Motiv pentru care poţi să sari nişte etape, ceea ce nu este deloc recomandat.

Capricorn

E bine să meditezi la consecinţele pe termen lung ale acţiunilor pe care le întreprinzi acum.  În general,  eşti o fire ambiţioasa şi îţi atingi întotdeauna obiectivele prin muncă. Momentan acest lucru parcă nu mai merge şi va fi nevoie de o atenţie sporită în tot ceea ce faci.

Vărsător

Vei avea probleme în această perioadă doar dacă te grăbeşti. Ai tendinţa de a fi nerăbdător, puţin nervos  şi poţi lua decizii brutale, uneori nesăbuite. Deci, păstrează-ţi cumpătul amână anumite decizii importante, câteva zile chiar o săptămână.

Peşti

Urmează o perioadă mai dificilă şi dacă poţi, e recomandat să îţi iei câteva zile libere sau să pleci în weekend la aer curat. Ai dificultăţi să-ţi  păstrezi  concentrarea, eşti foarte susceptibil şi emotiv iar randamentul tău este mult diminuat în aceste zile.

Postaţi un comentariu