Horoscop 22-28 septembrie

eepurl.com

BERBEC

Săptămâna următoare vine cu veşti bune. Mercur, planeta comunicării şi a negocierii te va susţine. Vei da dovadă de mai multă coerență şi ordine în gândire. Dacă în ultima perioadă ai cam avut parte de conflicte, acum ele dispar.

TAUR

În această perioadă este bine să începi să te pregăteşti cu o strategie coerentă de comunicare cu cei din jur, deoarece ultimele săptămâni au fost destul de tensionate pentru tine şi au pus multă presiune și oboseală pe umerii tăi.

GEMENI

Mercur, guvernatorul zodiei tale îşi reia mersul direct, aşa încât te va ajuta foarte mult. Vei negocia bine, vei fi activ şi plăcut, timpul îţi aduce probabil o promovare sau un premiu dar şi mult sprijin din partea celor din jur.

RAC

Mercur te va ajuta foarte mult să te afirmi în interacţiunea cu cei din jur. Vei fi dinamic, cu chef de viaţă şi vei dori să cunoşti cât mai multe persoane şi să interacţionezi cât mai mult. Familia îți este alături şi lucrurile merg spre bine.

LEU

Dacă în ultimile săptămâni ai cam suferit din cauza neînţelegerilor produse de alinierea lui Mercur, iată că acum a sosit momentul să faci ordine în relaţiile cu cei din jur şi, mai ales, să închei anumite divergenţe cu anumite persoane.

FECIOARĂ

Mercur, planeta comunicării, a logicii şi a negocierii, guvernatorul zodiei tale reintră în mers direct începând cu ziua de joi. Vei vedea cum lucrurile se schimbă complet pentru tine. În familie lucrurile se aşează şi merg spre bine.

BALANŢA

Mercur îţi va aduce armonie, mai ales în sectoarele iubirii şi al afacerilor. Dacă ultimele săptămâni te-au cam bulversat cu tot felul de probleme complicate iată că începând de joi, s-ar putea să primeşti răspunsurile mult aşteptate.

SCORPION

Intrarea lui Mercur în mers direct îţi deschide larg uşa unor asocieri benefice. Poţi să semnezi contracte, poţi lua decizi importante. În ceea ce priveşte locul de muncă, afaceri sau bani a venit momentul când totul trebuie bine speculat.

SĂGETĂTOR

Maniera ta directă şi imparţială se poate să-i fi deranjat puţin pe cei din jurul tău, mai ales în ultimele săptămâni. Acum se arată momentul să remediezi relaţiile cu ceilalţi, să fii mai flexibil şi mult mai cooperant și îngăduitor.

CAPRICORN

O persoană cunoscută s-ar putea să dorească începerea unei colaborări sau a unui parteneriat cu tine. Propunerea e interesantă și merită să arunci o privire peste variantele care apar. S-ar putea să-ţi aducă nişte surse noi de câştig.

VĂRSĂTOR

Intrarea lui Mercur în mers direct începând de joi îţi va aduce un dar nepreţuit pe care îl vei aprecia foarte mult. Ai ocazia să-ți faci ordine în viaţă, să iei decizii corecte şi să îmbunătăţeşti relaţiile de la locul de muncă.

PEŞTI

Dacă până acum au existat o serie de tensiuni la serviciu pentru care nu puteai găsi soluţii de rezolvare, iată că începând cu ziua de joi, vei putea comunica deschis, sincer pe chestiuni mult mai delicate decât îţi poţi imagina.

Postaţi un comentariu