Horoscop 21 – 28 iulie 2016

BERBEC

Banii sunt preocuparea numărul unu în această perioadă. Trebuie sa faci niște calcule cu privire la veniturile viitoare, dar şi la cheltuielile care urmează. Mare atenție la detalii. Poți lua decizii înţelepte din punct de vedere material.
TAUR

Nu te aventura la primul impuls, în direcţia nouă care se iveşte în curând. Ai puţină răbdare pentru a înţelege mai bine încotro merg lucrurile. De preferat să gândești de două ori şi să alegi odată decât să riști, grăbind alegerea.
GEMENI

Încearcă să nu te lași atras în conflicte inutile. Oricum vezi lucrurile, întotdeauna există şi o altă viziune asupra lucrurilor. Întodeauna adevărul este undeva la mijloc, de aceea nu are rost să te enervezi cu cei din jur pe chestiuni interpretabile.
RAC

Ești obosit mai ales la final de săptămână şi nu o să ai parte de odihnă nici în următoarea perioadă. Ai acumulat o serie de sarcini nerezolvate. Din păcate, epuizarea fizică sau nervoasă îşi va spune cuvântul.
LEU

Ești preocupat de ceea ce se întâmplă în perioada următoare, referitor la viitorul tău. Faci o cunoştinţă nouă şi ai convingerea că începi o frumoasă prietenie. Pot apărea şi sentimente la mijloc, care te fac mai romantic.

 

FECIOARA

Probabil trebuie să pleci la drum, pentru că e nevoie să rezolvi de urgenţă o problemă. Răbdarea îți este pusă la grea încercare, dar ai noroc prin modul de abordare a lucrurilor. Mult calm și stăpanire de sine, e cuvântul de ordine.
BALANŢA

Ai o mare bucurie în suflet şi simţi nevoia să o spui celor dragi. O petrecere, un eveniment de familie aducător de bucurie, o veste excelentă sunt doar câteva din momentele frumoase ale următoarelor zile când inima ta va fi fericită.

 

SCORPION

Trebuie să te depărtezi de zonele în care planează tristeţea şi tensiunea, pentru că te pot afecta. Nu punei la suflet tot ce auzi, de parcă ar fi problemele tale. Gândește că fiecare are propriile necazuri, aşa că nu ai nevoie de alte poveşti lacrimogene.

SĂGETĂTOR

Ieşi în evidenţă prin bunătate, jovialitate, lucruri care te ajută să te apropii mai uşor de oameni. Ai planuri măreţe în plan personal şi începi să visezi frumos. Cu o atitudine optimistă şi pozitivă, totul poate deveni realitate.
CAPRICORN

Nu pune la suflet cuvintele pripite pe care ți le adresează un amic care nici măcar nu-şi dă seama ce spune. Sunt replici tăioase, spuse la primul impuls, fără intenţie, dar te afectează profund. E doar o neglijenţă reparabilă din partea lui.
VĂRSĂTOR

Primești veşti excepţionale legate de un lucru la care nici nu te aştepți. Nu subestima însă valoarea lucrurilor tot aşa cum nu trebuie să ai aşteptări imense de la ceea ce urmează. Echilibrul şi cumpătarea sunt cele mai bune sfaturi, de urmat.
PEŞTI

Grijile devin exagerat de mari, probabil din cauza influenţelor nefaste din anturaj. La sensibilitatea de care dai dovadă în aceste zile, orice cuvânt devine motiv de stres şi de îngrijorare, de aceea ar fi bine să ai o atitudine raţională.

Postaţi un comentariu