Horoscop 2017

Pentru anul 2017, astrologul Alexandra Coman si echipa Roastrolog au pregatit pentru semnul tau zodiacal cel mai detaliat Horoscop 2017 din Romania. În ansamblul său, 2017 este un an în care fiecare semn zodiacal va avea de învăţat o lecţie importantă, atât în raport cu sine, cât şi în relaţia cu cei din jur. Intuiţia, introspecţia, precauţia vor fi elementele definitorii ale următoarelor 12 luni. Este un an în care reprezentanţii tuturor semnelor zodiacale vor fi mai înţelepţi sau vor fi forţaţi de împrejurări şi de oamenii cu care interacţionează să se maturizeze.

Mercur va retrograda în 2017 de patru ori, iar planetele Jupiter, Venus, Saturn, Pluton şi Uranus câte o dată. Având în vedere că vorbim de nouă retrogradări pe parcursul a 12 luni, toate semnele zodiacale vor avea de însuşit diverse lecţii preţioase de viaţă. Una extrem de importantă se referă la atitudinea corectă faţă de muncă şi de finanţe. Zodiile vor fi puse în fata lecţiei răbdării în raport cu familia, persoana iubită şi prietenii. De asemenea, într-un fel sau altul, toate semnele zodiacale vor învăţa lecţia cumpătării, şi, nu în ultimul rând, lecţia apropierii de natură.

Berbec

Berbecii nu vor sta locului nici o secundă, viaţa lor va cunoaşte transformări atât de profunde, de semnificative şi benefice, încât peste ani, privind în urmă, aceştia îşi vor aminti de 2017 cu multă plăcere.

 • Trimestrul I (1 Ianuarie – 1 Aprilie 2017) — lunile Ianuarie şi Februarie reprezintă pentru tine momentul cel mai potrivit pentru a te afirma, a ieşi în evidenţă şi a interacţiona cu cei din jur.

Trimestrul II (1 Aprilie – 30 Iunie 2017) —în această perioadă va trebui să fii foarte precaut la tot ceea ce împărtăşeşti celor din jur, deoarece poţi fi prost înţeles, poţi da naştere la suspiciuni sau să laşi loc de interpretări. Retrogradarea planetei Venus te va testa pe sectoarele finanţelor şi a iubirii.

Trimestrul III (1 Iulie – 30 Septembrie 2017) —îţi aduce provocări pe sectorul iubirii, muncii şi relaţiilor de lungă durată. În luna Iulie pe cer se formează un aspect care se numeşte Crucea Cosmică. Se spune că acest aspecte de Cruce Cosmică îţi testează limitele suportabilităţii până în punctul în care înveţi că dacă te revolţi, dacă ai izbucniri de mânie necontrolate rişti să pierzi totul;

Trimestrul IV (1 Octombrie 2017 – 31 Decembrie 2017) — debutează sub auspiciile benefice ale unui aspect foarte special în astrologie, numit Marea Trina. Este unul dintre aspectele care îţi va stimula Casa personalităţii, Casa muncii şi a relaţiei cu străinătatea, dar şi a dezvoltării personale.  Este o perioadă foarte bună dacă doreşti să faci o schimbare în viaţa ta!

Taur

Taurul va avea un an deosebit de activ. Vor fi deosebit de active casele relaţiilor de lungă durată, a parteneriatelor şi a călătoriilor.

 • Trimestrul I (1 Ianuarie – 1 Aprilie 2017)—te vei bucura de sprijinul celor din jurul tău în privinţa deciziilor practice şi a subiectelor legate de muncă. Venus, guvernatoarea zodiei tale şi planeta iubirii, a mers retrograd în perioada 5 Martie – 15 Aprilie. Taurii singuri vor fi extrem de dornici de distracţie, pasiune, vor vrea să-şi trăiască viaţa din plin şi să simtă că există cu adevărat.

Trimestrul II (1 Aprilie – 30 Iunie 2017)— un titlu adecvat pentru Trimestrul II ar putea fi “mic tratat de supravieţuire în fata retrogradărilor”. Este o perioadă în care ţi se recomandă să fii prudent, precaut şi să nu te surprindă izbucnirile şi reacţiile celor din jur, dar nici răsturnările de situaţie prin care treci.

Trimestrul III (1 Iulie – 30 Septembrie 2017)— vei avea de învăţat cum să te comporţi în situaţii limită, te vei ciocni de opozanţi puternici, iar răbdarea îţi va fi pusă la încercare. Pentru Taurii aflaţi într-o relaţie de cuplu, visele, dorinţele şi fanteziile în privinţa iubirii sunt foarte puternice şi imaginaţia va fi foarte activă şi creativă.

Trimestrul IV (1 Octombrie 2017 – 31 Decembrie 2017)—vei privi viaţa cu mult mai multă vitalitate decât ai făcut-o în celelalte trei trimestre. Vei învăţa lecţii importante din deciziile şi promisiunile pe care le-ai făcut de-a lungul anului. Această perioadă este marcată de autoanaliză, dar şi de decizii privind drumul pe care îl ai de urmat.

Gemeni

Anul 2017 trasează tuturor celor născuţi în zodia Gemeni câteva direcţii majore pe care le pot explora şi dezvolta pe parcursul celor 12 luni calendaristice.

 • Trimestrul I (1 Ianuarie – 1 Aprilie 2017)—în această perioadă a anului 2017 vei dori să te integrezi social, vei dori să comunici, să interacţionezi. Toate acestea vor trebui făcute însă cu măsură, pentru că rişti să te epuizezi în activităţi sociale inutile. Ţinând cont că Jupiter, Marele Benefic tranzitează până în luna Octombrie semnul zodiacal al Balanţei, putem afirma că vei fi mai mult decât susţinut pe sectorul muncii. Nevoia de iubire este pregnanta în prima parte a anului.

Trimestrul II (1 Aprilie – 30 Iunie 2017)— Venus, planeta frumosului şi a banilor va fi în retrogradare până pe data de 15 Aprilie, astfel încât s-ar putea ca în prima parte în luna Aprilie să te simţi blocat în acţiunile pe care le faci. Din fericire, după data de 3 Mai lucrurile se aşază pe cer: Venus, planeta banilor se află deja în mers direct, Mercur, planeta comunicării şi afacerilor, reintră şi ea în mers direct, aşa încât energiile celui de-al II-lea trimestru se mai liniştesc după prima săptămână a lunii Mai.

Trimestrul III (1 Iulie – 30 Septembrie 2017)—Accentul în acest trimestru cade pe explorarea lumii interioare în corelare cu zona abundenţei. Vorbim de tranzitul Soarelui pe o perioadă de trei luni prin sectoarele banilor, al comunicării, al familiei, îndreptându-se către  sectorul afacerilor. Este o perioadă bogată pentru tine.

Trimestrul IV (1 Octombrie 2017 – 31 Decembrie 2017)—Putem vorbi despre o perioadă în care te vei împărţi atât între activităţile legate de serviciu, cât şi de viaţă personală. Planetele se aşază pe astrograma semnului tău zodiacal într-un mod foarte frumos, activându-ţi atât zona interioară, cea a trăirilor sufleteşti, a emoţiilor cât şi cea exterioară, adică viaţa socială, interacţiunea cu cei din jur, acţiunile publice sau participarea la evenimentele publice.

Rac

În acest an lecţia cea mai importantă pe care o vei învăţa este aceea a întoarcerii la rădăcini, găsirea identităţii personale şi comunicarea cu persoanele apropiate, respectiv rude şi prieteni.

 • Trimestrul I (1 Ianuarie – 1 Aprilie 2017)— este o perioadă în care ar fi recomandabil să petreci mai mult timp cu tine pentru a înţelege, a analiza şi integra nevoile tale profunde. “Cine eşti?” “Ce doreşti?” “Pe ce drum vrei să te înscrii?”— sunt întrebări la care s-ar putea să cauţi răspunsuri în acest prim trimestru al anului.

Trimestrul II (1 Aprilie – 30 Iunie 2017)— semnul zodiacal al Racului este unul dintre puţinele semne zodiacale care vor beneficia de un al II-lea trimestru transformator. În această perioadă ai grijă cât de mult împărtăşeşti cu prietenii şi apropiaţii tăi secrete despre locul de muncă. Poţi avea neplăcuta surpriză să fii trădat. Un moment prielnic pentru relaţia ta este adus de intrarea planetei Marte în semnul tău zodiacal. În plus, aspectul de Marea Stea a lui David care se manifestă pe Casa iubirii creşte mult şansele reinventării tale şi a partenerului tău într-o imagine unitară de cuplu.

Trimestrul III (1 Iulie – 30 Septembrie 2017)— Este foarte important să-ţi menţii legătură cu rădăcinile, cu moştenirea de familie, să întăreşti conexiunile dintre tine şi rude sau să găseşti căi de comunicare cu persoanele apropiate familiei tale. Acest trimestru aduce unele teste în privinţa stării de sănătate. Există o predispoziţie crescută spre a contacta un virus sau o bacterie locală, mai ales dacă pleci în ţări exotice.

Trimestrul IV (1 Octombrie 2017 – 31 Decembrie 2017—pentru Racii singuri este o perioadă încărcată cu multă energie sexuală. Pluton, planeta sexualităţii şi a transformărilor interioare profunde tranzitează Casa relaţiilor tale de lungă durată. Aşadar, vorbim de un trimestru în care poate nu vei avea parte de poveşti de iubire pe termen lung, însă vei avea parte de relaţii de iubire intense, pasionale, condimentate din plin cu nopţi fierbinţi.

Leu

Pregăteşte-te de schimbare pentru că acesta este cuvântul care defineşte întreaga structură astrologică a anului 2017 pentru semnul zodiacal al Leului.

 • Trimestrul I (1 Ianuarie – 1 Aprilie 2017)—acest interval de timp este axat în special pe evenimente care se vor petrece în sfera locului de muncă, a relaţiei tale cu băncile dar şi a zonei parteneriatelor. Este o perioadă în care ar fi de dorit să te întorci către sinele tău, către energiile tale interioare. Trebuie să ai grijă la impulsivitate pentru că, în anumite situaţii s-ar putea să spui lucruri pe care le vei regreta ulterior.

Trimestrul II (1 Aprilie – 30 Iunie 2017)— este timpul să începi să faci primii paşi în a impune nişte schimbări radicale în stilul tău de viaţă. Vei fi drastic şi vei “amputa” categoric orice acţiune superficială şi neesenţială care are legătură cu locul tău de muncă. Ţinând cont că treci printr-un an în care Pluton, planeta transformărilor profunde, se afla în Casa muncii tale, trebuie să te pregăteşti pentru adevărate asedii—fie în a-ţi păstra locul de muncă, fie în a demonstra că eşti mai bun şi că îţi meriţi poziţia pe care o ocupi. S-ar putea să fii diagnosticat cu oboseala cronică, însă nu ar trebui să te mire prea mult acest verdict, mai ales cu ritmul de viaţă pe care îl duci.

Trimestrul III (1 Iulie – 30 Septembrie 2017)— este o perioadă în care Leii trebuie să pună deoparte toate iritările şi nemulţumirile în scopul realizării unor proiecte de anvergură. În acest trimestru succesul în relaţiile de iubire depinde foarte mult de atitudinea pe care o manifeşti. Astfel, dacă eşti vesel, deschis, dornic de socializare, şansele tale de a întâlni un partener satisfăcător cresc direct proporţional. În schimb, dacă te laşi cuprins de tristeţe, imobilitate sau depresie, nu vei putea găsi nici o scuză pentru eşecurile pe care le suferi în zona relaţională.

Trimestrul IV (1 Octombrie 2017 – 31 Decembrie 2017)—vei traversa o perioadă în care explorezi viaţa din toate punctele de vedere. Este o perioadă în care poţi avea parte de întâlniri speciale cu oameni de la care vei avea o mulţime de lucruri de învăţat. De asemenea, la fel de bine susţinută este şi relaţia cu sectorul străinătăţii şi al studiilor înalte.

 

Fecioară

Anul 2017 va fi un an diferit pentru nativii Fecioara. Vorbim aici de o lectie legata de descoperirea lumii interioare, dar si de explorarea de noi directii de viata, de asimilarea noilor trairi. 

 • Trimestrul I (1 Ianuarie – 1 Aprilie 2017)—această perioadă este marcată de tema găsirii identităţii personale. Vei simţi nevoia în trimestrul I să te retragi în tine, să-ţi găseşti drumul şi să-ţi răspunzi la întrebări importante: , , Cine sunt? Pe ce drum sunt? Unde mă aflu?”Te poţi confrunta cu insomnii, creşterea apetitului, creşterea poftei de dulciuri sau de produse lactate, dar toate acestea sunt semnele unei oboseli accentuate.

Trimestrul II (1 Aprilie – 30 Iunie 2017)—există un risc ridicat de a intra în conflict cu autorităţile sau cu oamenii legii, iar din acest motiv va trebui să fii precaut la tot ceea ce înseamnă prestarea activităţilor sociale. Vei trece printr-o transformare profundă de la tot ceea ce este superficial către autoexprimare şi manifestarea liberă, neîngrădită a emoţiilor.  Venus, planeta iubirii, va retrograda până pe 15 Aprilie şi are rolul de te face să-ţi pui o serie de întrebări privind mersul relaţiei tale.

Trimestrul III (1 Iulie – 30 Septembrie 2017)—debutul acestui trimestru se produce sub un aspect astrologic cu nume deosebit de sonor, Steaua lui David, care este un aspect unic, extrem de pozitiv ce-ţi aspectează Casa comunicării, Casa afacerilor şi Casa relaţiei cu străinătatea, Casa relaţiei cu copiii şi cu Dumnezeu. Vorbim de un trimestru interesant, activ în care te vei bucura din plin de energie fizică şi încredere în tine.

Trimestrul IV (1 Octombrie 2017 – 31 Decembrie 2017)—în acest trimestru poţi să-ţi regăseşti esenţa specifică semnelor de Pământ marcate de dorinţa de muncă, de perseverenţă, de ambiţie, dar şi de capacitatea de a se descurca singure fără prea mult ajutor din partea celor din jur.

Balanţa

Având în vedere că începând de pe 9 Septembrie 2016 şi până pe 10 Octombrie 2017 Jupiter, Marele Benefic, tranzitează semnul tău zodiacal se poate afirma că este una dintre cele mai bune perioade din viaţa ta.

 • Trimestrul I (1 Ianuarie – 1 Aprilie 2017)—poţi lăsa în urma experienţele trecutului învăţând din ele, dar conştientizând că evoluţia este marcată de mişcare, prin urmare este recomandabil că trecutul să rămână unde este şi să îmbrăţişezi viitorul trăindu-ţi viaţa în prezent.

Trimestrul II (1 Aprilie – 30 Iunie 2017)—de-a lungul acestui trimestru vei experimenta lecţia interacţiunii cu cei din jur, a evaluării relaţiilor pe care le ai, relaţiei sociale sau personale. Vei experimenta sectorul relaţiei cu străinătatea, dar de această dată pregăteşte-te pentru unele conflicte, mai ales cu bărbaţi aflaţi în străinătate.

Trimestrul III (1 Iulie – 30 Septembrie 2017)—aceasta reprezintă cel mai benefic aspect din astrologie, activându-ţi sectoarele comunicării, relaţiilor şi parteneriatelor. În acelaşi timp, îţi aduce aspecte benefice şi pentru zona locului de muncă.

Trimestrul IV (1 Octombrie 2017 – 31 Decembrie 2017)—s-ar putea ca atenţia să-ţi fie atrasă de informaţii noi care îţi dau o direcţie inedită a cursului vieţii. Plin de tact, de diplomaţie, cu o conştiinţă socială ridicată, vei face tot ceea ce-ţi stă în putinţă să eviţi conflictul. Vei manifesta coperare şi dorinţa de a face anumite compromisuri. În acest trimestru vei reuşi să obţii prin discreţie şi şarm ceea ce ar fi fost imposibil, dacă ai fi avut o abordare directă şi energică.

Scorpion

Anul 2017 aduce o provocare interesantă pentru tine şi anume gestionarea lumii tale interioare care cu siguranţă pentru un semn atât de complex nu este niciodată simplu.

 • Trimestrul I (1 Ianuarie – 1 Aprilie 2017)—pe întreaga perioadă a Trimestrului I vei insista să ţi se aducă argumente şi dovezi în sprijinul tuturor afirmaţiilor care se fac şi s-ar putea să fii extrem de sceptic, riscând să cazi uneori pe panta cinismului. Ca şi observaţie generală, întreg anul 2017 va reprezenta un punct de interes major pentru tine în privinţa locului de muncă marcat de transformări, evoluţie şi renunţarea la toate activităţile care te trăgeau înapoi şi nu-ţi aduceau profitul dorit.

Trimestrul II (1 Aprilie – 30 Iunie 2017)—treci printr-o perioadă de discriminare confruntându-te cu persoane incisive, guralive şi obositoare. Situaţia pentru viaţa de cuplu este destul de tensionată în prima parte a Trimestrului ÎI deoarece Mercu şi Venus sunt în mişcare retrogradă simultan. După data de 3 Mai 2017 sectorul iubirii se revitalizează brusc, conflictele se aplanează şi fiecare îşi va găsi drumul şi atitudinea potrivită pentru a face relaţia să funcţioneze din nou.

Trimestrul III (1 Iulie – 30 Septembrie 2017)—Acest trimestru este marcat Crucea Cosmică, o configuraţie extrem specială şi care reprezintă un sistem astral de interconexiune planetară în care pentru semnul tău zodiacal vei învăţa lecţii legate de comunicare, drumuri, relaţia cu străinătatea şi gestionarea situaţiilor nou apărute în faţa cărora vă trebui să te adaptezi din mers. Nu ar trebui să te surprindă dacă în aceste zile vei observa că începi să îţi modifici maniera în care abordezi aspectele religioase şi filozofice a vieţii.

Trimestrul IV (1 Octombrie 2017 – 31 Decembrie 2017)— Această perioadă este una deosebit de importantă pentru că Soarele tranzitează semnul tău zodical, influenţându-te în mod pozitiv şi conferindu-ţi energie, vitalitate, dorinţa de schimbare. Sectoarele vizate acum sunt cele ale relaţiei cu divinitatea, a identificării nevoilor personale şi a afirmării personale, apoi sectoarele finanţelor şi al comunicării. Este momentul în care este recomandat să renunţi la tot ce este superficial şi să aduci la lumina lucrurile importante din viaţa ta..

Săgetător

2017 este anul în care Săgetătorul îşi asumă cu entuziasm şi exuberanţă multe provocări! Vei pleda pentru schimbare, vei îmbrăţişa aventura, nu vei avea nici o ezitarea în a explora noi teritorii şi cu siguranţă nu te vei mulţumi cu mediul sigur, familiar în care să te simţi limitat şi închistat.

 • Trimestrul I (1 Ianuarie – 1 Aprilie 2017)—trimestrul I al anului vine cu noutăţi, dar şi cu provocări pe sectoarele finanţelor, comunicării şi relaţiei cu familia. În plus, că “nota exotică” se activează şi relaţia cu sufletele karmice pereche.

Trimestrul II (1 Aprilie – 30 Iunie 2017)—Această perioadă se centrează pe explorarea poveştilor de iubire, pe lumea afacerilor, pe muncă şi pe asocieri.

Trimestrul III (1 Iulie – 30 Septembrie 2017)—vorbim de un trimestru intens ca şi reverberaţie energetică, dar extrem de important pentru tine. Se spune că Steaua lui David apare în momente de cotitură în viaţa oamenilor, când aceştia sunt forţaţi de destin să se înscrie pe linia corectă a trupului vieţii lor.

Trimestrul IV (1 Octombrie 2017 – 31 Decembrie 2017)—Este momentul să-ţi iei starea de sănătate în serios, dacă te simţi rău, dacă simţi lipsa de vitalitate nu ezită să-ţi faci nişte analize sau să discuţi cu medicul curant.

Capricorn

Zodia Capricorn în anul 2017 este caracterizată prin „mai puţine vorbe şi mai multe fapte”. Provocarea cea mai mare este adusă de lecţia flexibilităţii.

 • Trimestrul I (1 Ianuarie – 1 Aprilie 2017)— precaut, prudent şi centrat către tine, în acest trimestru vei aborda viaţa într-o manieră realistă şi precaută. Nu-ţi vei asuma riscuri copilăreşti şi nu te vei lăsa dus de val născocind tot felul de scenarii rupte de realitate.

Trimestrul II (1 Aprilie – 30 Iunie 2017)—această perioadă cuprinsă între 1 Aprilie – 1 Iulie 2017 reprezintă un punct în care Capricornul se poziţionează faţă în faţă cu amintirile trecutului. Acest trimestru stă sub pecetea conflictului, dar depinde numai de tine dacă vorbim de un conflict constructiv sau negativ.

Trimestrul III (1 Iulie – 30 Septembrie 2017)— începând cu data de 17 Iulie şi până la sfârşitul trimestrului punctele de forţă aduse de Steaua lui David se manifestă pe sectoarele banilor, muncii, călătoriilor, a relaţiei cu străinătatea şi a studiilor. Dacă în această perioadă ai de susţinut examene, de participat le interviuri, la concursuri de selecţie, atunci te poţi considera norocos deoarece ai mari şanse să câştigi o poziţie mai bună, să iei concursuri sau să-ţi depăşeşti limitările.

Trimestrul IV (1 Octombrie 2017 – 31 Decembrie 2017)—în acest an Soarele îţi aspectează sectoarele relaţiei cu străinătatea, a prestigiului social, a relaţiei cu prietenii sau a asocierii într-un proiect comun cu pretenţii şi sectorul relaţiei cu divinitatea. Orice demers care implică şi cuvântul relocare este extrem de benefic pentru semnul tău zodiacal.

Vărsător

Anul 2017 aduce multe schimbări în viaţa ta! În primul rând pe astrograma ridicată special pentru analiza acestor tendinţe generale, majoritatea planetelor sunt orientate în partea hârtiei care delimitează zona de independenţă şi de afirmare personală.

 • Trimestrul I (1 Ianuarie – 1 Aprilie 2017)— Marea Trina îţi protejează zona emoţională, relaţia cu familia sau cu persoanele apropiate din viaţa ta şi sectorul intuiţiei. Evită în această perioadă să semnezi contracte, să iei decizii sau să te încăpăţânezi să mergi pe calea ta doar pentru a demonstra că tu eşti ultimul care are un cuvânt de spus.

Trimestrul II (1 Aprilie – 30 Iunie 2017)—va trebui în acest trimestru să acorzi mai multă atenţie lumii spirituale, meditaţia, postul, diverse terapii alternative pot fi forme de energizare a minţii şi a sufletului tău.

Trimestrul III (1 Iulie – 30 Septembrie 2017)—Steaua lui David îţi activează relaţia cu banii, maniera în care comunici cu familia, relaţiile sociale şi asocierile. Trimestrul III este un moment în care vei experimenta lucruri noi în zona muncii, a relaţiilor sociale, a relaţiei cu băncile şi a relaţiei cu străinătatea.

Trimestrul IV (1 Octombrie 2017 – 31 Decembrie 2017)—Trimestrul al IV-ea debutează sub semnul misticismului deoarece Casa a VIII-a, Casa Morţii şi a Lucrurilor Ascunse, este punctul de debut al acestei analizei trimestriale. Vei tânji după experienţe intense şi vei fi atras de aspecte ale vieţii ciudate, tabu sau la graniţa dintre realitate şi mister. S-ar putea să fii cuprins de interesul faţă de lumea ocultă.

Peşti

Anul 2017 va fi unul destul de fierbinte, având în vedere preferinţele semnului Peştilor, un Semn de Apă liniştit, pacifist care iubeşte zona sa de confort şi linişte.

 • Trimestrul I (1 Ianuarie – 1 Aprilie 2017)— acest trimestru îţi aduce o lecţie destul de aspră, şi anume că încă din prima lună a anului 2017 trebuie să ai încredere, mai mult în tine şi mai puţin în cei din jur. Nu lua de bune toate vorbele care ţi se spun, pentru că s-ar putea să fie minciuni sau exagerări care să te bulverseze şi să te scoată din ritmul tău de viaţă.
 • Trimestrul II (1 Aprilie – 30 Iunie 2017)—în acest trimestru Vertexul tranzitează Casa relaţiei cu divinitatea, dar face un aspect de oglindire cu Casa aVI-a, a muncii, astfel încât “ traducerea” limbajului astrologic, putem spune că povestea acestui trimestru este legată de sectorul muncii, a afirmării personale, cel în care poţi străluci cel mai bine şi te poţi afirma cel mai frumos. Te bucuri de sprijinul divinităţii şi planetelor în acest trimestru.
 • Trimestrul III (1 Iulie – 30 Septembrie 2017)—este un trimestru în care accentul cade pe socializare, comunicare şi pe participarea la tot felul de evenimente sociale. În Trimestrul al III-lea îţi dezvolţi un simţ al existenţei, al conştientizării maturizării tale.
 • Trimestrul IV (1 Octombrie 2017 – 31 Decembrie 2017)—este o perioadă în care Peştii vor explora lumea nevăzută, lumea senzaţiilor, trăirilor interioare care vor depăşi graniţele simplelor intuiţii. Aventurile de o noapte, distracţiile efemere, abuzurile asupra sufletului, minţii şi sufletului tău se diminuează. Ai experimentat anul acesta multe, te-ai îndrăgostit, ai fost părăsit, ţi-ai regăsit puterea interioară. Acum eşti matur şi împăcat cu tine, începând să conştientizezi că nu mai ai nevoie să îţi cedezi puterea personală în favoarea altor persoane. Nu mai ai nevoie să laşi de la tine, doar ca să fii într-o relaţie oricât de jalnică şi patetică ar fi.

Publicitate

Postaţi un comentariu