Horoscop 20 – 27 aprilie 2017

Berbec

Pregăteşte-te pentru o confruntare verbală cu un coleg, prieten sau cineva apropiat. Dacă îl vezi mai nervos şi fără şanse de calm, trebuie să cedezi şi să  treci cu vederea atmosfera aceasta încordată. Nu are rost să vă puneţi amândoi orgoliile fata în faţă, până la urma cel mai deștept cedează.

Taur

Ai o senzaţie ciudată, cum că lumea nu te-ar privi cu ochi buni, dar e o impresie greşită. Totul vine din propria ta atitudine negativă despre tine, pentru că îţi vezi numai defectele şi slăbiciunile. Nimeni nu are cum să-ţi vadă defectele dacă tu nu le scoţi în evidență. Învaţă să arăţi ceea ce ai mai bun.

Gemeni

Dai dovadă de totală neîncredere faţă de anumite planuri pe care ţi le-ai făcut. Porneşte la drum fără frică şi fără atâtea semne de întrebare. Numai cu asemenea atitudine, succesul e de partea ta. Chiar dacă nu ai ajuns încă acolo unde ai visat, gândește despre planul tău că şi cum ar fi deja realizat.

Rac

Numai cu iubire şi înţelegere poţi trata o situaţie ce te ia prin surprindere. Altădată ai fi reacţionat impulsiv, agresiv, sub imperiul nervilor, dar de data aceasta dai dovadă de imensă toleranță şi tratezi totul cu calm. E foarte bine ca să priveşti lucrurile cu un dram de detaşare.

Leu

Lumea te remarcă, te apreciază. Munceşti cu patimă, dornic să demonstrezi că ştii foarte bine ce spui şi faci, dar nu te aştepta ca toată lumea să te aplaude. Mulţi chiar te invidiază profund. Dar mai bine fă-te că nu-i vezi, nu-i auzi.

Fecioară

Este perioada ideală în care poţi să îţi pui toate lucrurile la punct. Dispui de mult dinamism, te descurci binişor în orice situaţie şi ai o mare putere de convingere. Se poate să ţi se comunice că ai câştigat un concurs sau un premiu poate o promovare.

Balanţă (22 septembrie-22 octombrie)

Pui mult suflet în planurile profesionale, iar reuşitele de pe parcurs te motivează să mergi mai departe. Acţionezi cu hotărâre şi convingere şi te descurci admirabil în situaţii critice. Este o perioadă în care ţii bine în mână frâiele carierei şi ai parte de realizări frumoase.

Scorpion (23 octombrie-21 noiembrie)

Ai parte de o reuniune cu rudele şi cu prietenii, poate o aniversare în familie, sau un alt prilej de bucurie. Se poate reînnoda o amiciţie, o relaţie amoroasă sau un parteneriat de afaceri. Banii nu ar trebui să fie o problemă, dacă eşti prudent.

Săgetător (22 noiembrie-21 decembrie)

Deşi atmosfera de la serviciu e destul de calmă şi de plăcută, cariera ta este în centrul atenţiei. Întâlneşti exact persoana de care aveai cea mai mare nevoie, deoarece ea deţine soluţia cheie la o problemă care te preocupa mai demult. 

Capricorn (22 decembrie-19 ianuarie)

Vin laude şi vorbe binemeritate la adresa ta, deci ai de ce să fii mândru. Şefii şi colaboratorii vor avea o impresie excelentă despre tine şi merită să profiţi de orice ocazie pentru a te remarca. Negreşit vor apărea şi unele atacuri dar nu te lăsa oprit din elan. 

Vărsător (20 ianuarie-18 februarie)

Dacă reuşeşti să îţi revii din punct de vedere emoţional, vei începe să descoperi şi partea bună a lucrurilor în plan profesional, pentru că urmează multe evenimente cu adevărat deosebite. Temerile şi emoţiile negative îţi pot fi acum cei mai mari duşmani.

Peşti (19 februarie-20 martie)

Se deschide în faţa ta o şansă foarte interesantă care te atrage ca un magnet. Greu să-i rezişti, aşa că trebuie să-ţi iei inima în dinţi şi să te opui temerilor care te încearcă, chiar dacă nu ştii ce te aşteaptă la capăt. Ceva te cheamă, altceva te opreşte, dar aici mai contează şi norocul.

Postaţi un comentariu