Horoscop 2 – 9 octombrie

BERBEC

Comunicarea merge greoi, nu-ţi găseşti cuvintele potrivite, nu ştii ce să spui în diverse situaţii, subiectele de discuţie nu te atrag, preferi doar să faci act de prezenţă în mediul în care te afli. Poate apare un moment emoţional şi e bine să ai înţelepciunea de a evita destăinuirile.


TAUR

Eşti obosit şi se vede că te-au lăsat puterile când încerci să faci un efort peste limitele tale. Altădată făceai faţa unor astfel de provocări. Eşti în faţa unei situaţii care cere mult de la tine. Mai bine îţi recunoşti limitele şi te opreşti înainte de a greşi.


GEMENI

Energia ta e la cote maxime şi ar fi bine să demonstrezi cât eşti de bun. Ai toate şansele să ajungi printre învingători. Dorinţa de afirmare te ambiţionează şi te motivează să dai şi mai mult, pentru că te simţi capabil de mari reuşite, iar provocarea te atrage.

RAC

Banii sunt una din preocupările tale principale şi, oriunde ai nimeri, tot despre ei vorbeşti. Ba chiar întâlneşti o persoană cu aceleaşi obsesii ca tine şi discutaţi prea mult pe marginea acestei probleme. Poate în acest weekend faci o pauză şi te relaxezi un pic.

LEU

Te preocupă foarte mult cariera, te gândeşti asupra unor planuri de lungă durată pe care vrei să le porneşti curând, dar mai ai încă unele nelămuriri. Eşti împins de la spate de a merge în două direcţii. Eşti la mijloc şi nu ştii încotro să o apuci.

FECIOARĂ

Vestea pe care o primeşti zilele acestea îţi dă peste cap tot planul şi încerci să găseşti o soluţie cât de cât eficientă. Pentru o fire organizată ca tine, neprevăzutul nu este bine venit, pentru că trebuie să te adaptezi repede noii situaţii şi să treci cu vederea anumite lucruri.


BALANŢA

Îţi doreşti un ban în plus, pentru că ai responsabilităţi mari, ca atare te tot gândeşti de unde să faci rost de un salariu mai bun decât cel dinainte. Te bate gândul să găseşti un alt serviciu sau să vorbeşti cu angajatorul despre o posibilă creştere salarială.


SCORPION

Nu te aştepta ca toți ceilalţi să îţi dea dreptate întotdeauna. Există persoane care nu suportă să accepte adevărul spus în fata iar tu nu suporţi să fii contrazis când ai dreptate. Nu nervii şi nu tonul ridicat îţi vor asigura victoria ci un pic de diplomaţie în discuţii.


SĂGETĂTOR

Este o perioadă în care viaţa de familie este în centrul atenţiei. Porneşti o activitate care te entuziasmează la maximum, pentru că eşti genul care se aprinde repede atunci când are şansa de a începe ceva nou. Ai norocul că familia să fie alături de tine, trup şi suflet.


CAPRICORN

Uneori, succesul vine brusc, fără să te aştepţi. E posibil să te trezeşti în faţa unei reuşite de proporţii. Îţi poţi împlini un vis mai repede decât te aşteptai. Eşti genul de om care ştie să aibă răbdare multă, tocmai de aceea astfel de surprize plăcute par incredibile.


VĂRSĂTOR

Porneşti o activitate care te entuziasmează la maximum, pentru că eşti genul care se aprinde repede atunci când are şansa de a începe ceva nou. Eşti impresionat de gesturile unui prieten care îţi demonstrează cât se poate de concret ca tine la tine.

PEŞTI

Trebuie să iei o decizie importantă. Cineva te trimite pe o pistă falsă şi, dacă nu cântăreşti corect lucrurile, vei pierde timpul mergând într-o direcţie greşită. Pune-ţi energia la treabă pentru că ai un moment de inspiraţie şi de creativitate favorabile.

Postaţi un comentariu