Horoscop 19 – 26 noiembrie 2015

Berbec

Repari o greşeală din trecut nerezolvată de mai multă vreme. O analiză obiectivă și calmă asupra lucrurilor trecute te ajuta să înţelegi ce greşeli ai făcut. Ai şansa de a învăţa şi de a remedia anumite lucruri făcute în grabă fără o analiză corectă, chiar dacă adevărul uneori doare.

Taur

Eşti surmenat după o perioadă grea şi ai nevoie de odihnă şi relaxare. În weekend mergi la o petrecere organizată de cineva cunoscut, cu mare bucurie. E un moment binevenit de socializare și odihna activă. E posibil să legi o prietenie de lungă durată.

Gemeni

La serviciu, ai în jur oameni activi și plini de viaţă, un pic gălăgioși. Esti cam deranjat de acest dinamism a lor, acum la sfârșitul săptămânii. Ai prefera zile mai calme, fără atâta agitaţie în jurul tău. Simţi nevoia de relaxare iar zgomotul lor te cam sâcâie.

Rac

Nu ai stare eşti plin de energie și acțiune. Cineva din anturajul apropiat va avea nevoie de sprijinul tău şi nu vei putea să-l refuzi. Eşti sociabil, activ şi dornic să faci noi cunoştinţe cu persoane importante. Merită să păstrezi aceaste relaţii, pentru viitorul tău.

Leu

Optimismul de care dai dovadă va avea efecte pozitive asupra ta. În cazul în care aveai de gând să faci mici schimbări în viaţa ta, este un moment favorabil. Te poţi baza pe intuiţie fără greș. Revederea unor prieteni are un efect energizant, mai ales că primeşti nişte veşti bune.

Fecioară

Te confrunţi cu o situaţie stresantă, dar din fericire vei reuşi să găseşti o rezolvare convenabilă. Ideile tale au mari şanse de reuşită.  Încearcă să fii ceva mai diplomat în manifestări, evită să îţi exprimi nemulţumirile pe faţă chiar dacă ai dreptate.

Balanţa

Programul pentru weekend este foarte plin şi nu vei putea lăsa nimic pe planul secund. Ai de rezolvat o mulţime de lucruri. Chiar dacă ești plin de energie și entuziasm, n-ar fi rău să-ţi păstrezi și un pic de timp pentru odihnă. E aproape obligatoriu.

Scorpion

Ai tendinţa de a face câteva reproşuri cuiva apropiat. Cel mai bine ar fi să ai mai multă înţelegere și calm pentru a nu agita spiritele mai mult decât sunt. Spre sfârşitul săptămânii sau începutul săptămânii următoare primeşti o veste care te va bucura.

Săgetător

Eşti cam irascibil şi din acest motiv ai putea să  greșești cu uşurinţă în deciziile tale. Uneori impulsivitatea te poate determina să faci greșeli pe care ulterior le poți regreta. Te vei bucura de simpatia persoanelor din jur, dar mare atenție la atitudine.

Capricorn

Găseşti o soluţie eficientă de a-ţi achita o serie de datorii mai vechi care te stresau. În weekend primeşti o veste pe care o aşteptai de mai multă vreme şi nu mai aveai speranţe că apare. E posibil să ajuţi un prieten care îţi cere ajutorul fără obligaţii.

Vărsător

Dacă până acum ai avut unele probleme, acestea par a-şi găsi rezolvarea sau măcar se vor ameliora. Totodată ai de făcut o anumită alegere. Eşti în dubiu, mai ales că părerile sunt foarte împărţite și ești derutat, pentru că nu ai vrea să faci o alegere greşită.

Peşti

Eşti eficient în tot ce faci, lucru ce te-ar putea ajuta să-ţi îmbunătăţeşti situaţia financiară. Tocmai de aceea e mai bine să începi să faci economii şi să nu te hazardezi în cheltuieli mari. Poate e momentul să scapi și de micile datorii pe care le ai.

Postaţi un comentariu