Horoscop 19 – 26 mai 2016

Berbec

Urmează o perioadă favorabilă noilor proiecte. Este posibil să apară nişte câştiguri materiale neaşteptate. E posibil să pleci într-o călătorie sau o delegaţie, care te nemulţumeşte. Faci o promisiune importantă, unei persoane apropiate.

Taur

Eşti foarte ocupat şi culmea, apar o mulţime de probleme suplimentare. Eşti destul de dificil şi nervozitatea te pune într-o situaţie neplăcută. N-ar strica să fii mai calm cu partenerul de viaţă sau cu persoanele mai apropiate.

Gemeni

Ai muncit din greu, dar în sfârşit apar rezultatele care te vor satisface. Din punct de vedere financiar, poţi spera la o reuşită. Sunt posibile probleme de sănătate pe fond nervos, aşa că ar fi bine dacă ţi-ai trece în program ceva mai mult timp pentru odihnă şi relaxare.

Rac

Problemele cu care te confrunţi la serviciu îţi ocupă gândurile şi timpul liber. O realizare importantă în care credeai din ce în ce mai puţin, apare pe neaşteptate. Ai idei interesante şi apreciate de cei din jurul tău. Te poţi baza pe intuiţie.

Leu

Calmul şi prudenţa trebuie să fie puse pe primul plan, altfel poţi fi angrenat în tot felul de conflicte mărunţe. Ai  ocazia să-ţi pui în evidenţă calităţile din toate punctele de vedere. N-ar fi exclus să pleci într-o călătorie personală sau în interes de serviciu.

Fecioara

Relaţiile cu cei din jur sunt excelente. Este un moment  bun pentru ca să te gândeşti la realizările tale de până acum dar şi la viitor cu mai multă seriozitate. Ai puterea de a obţine ceva extraordinar, dacă îţi pui creativitatea la treabă.

Balanţa

Poţi să te bazezi pe intuiţie dar trebuie să te faci mai bine înţeles. În ceea ce priveşte starea ta generală, se poate spune că ai un echilibru energetic foarte bun, care îţi permite să te lansezi în diverse provocări importante.

Scorpion

Eşti într-o stare de instabilitate emoţională. Se pare că primeşti o veste bună referitoare la o sumă mare de bani, lucru care te linişteşte. Eşti nevoit să faci mai multe drumuri sau să treci printr-o perioadă de agitaţie serioasă. Ai încredere în tine, nu te lasa influenţat.

Săgetător

Apar nişte evenimente neprevăzute. O veste mult aşteptata îţi va lumina ziua. Relaţiile cu cei din jurul tău pot avea de suferit dacă neglijezi rezolvarea unor probleme mărunte care depind exclusiv de tine și care nu îți răpesc mult timp.

Capricorn

Preocupat de problemele personale, ai tendinţa să-i neglijezi pe cei dragi. Un prieten îţi solicită ajutorul într-o problemă financiară dar ai îndoieli cu privire la această situaţie. Este timpul să-ţi asumi totuşi responsabilitatea pentru anumite lucruri.

Vărsător

Ai tendinţa să faci reproşuri nejustificate celor din jur. Din acest motiv este posibil să apară unele discuţii cu prietenii sau familia care vor tensiona atmosfera. Dar cu un pic de stăpânire de sine lucrurile se vor rezolva fără probleme.

Peşti

Nu trebuie să te laşi influenţat de vreun prieten său coleg mai ales că este posibil să apară o situaţie tensionată la serviciu. Trebuie să ai curajul să mergi pe linia ta, nu influenţat de alţii. Numai astfel vei avea de câştigat.

Postaţi un comentariu