Horoscop 19 – 26 ianuarie 2017

Berbec

Puterea ta de decizie, instinctele de care dai dovadă, atitudinea pe care o manifeşti, s-ar putea să-i facă pe cei din jur să apeleze din ce în ce mai mult la sfaturile tale. Eşti o persoană calmă pe care cei din jur se pot baza negreșit.

Taur

Săptămâna aceasta e bine să-ţi foloseşti toată intuiţia specifică zodiei tale. Cu siguranţă că vei demonstra că eşti persoana potrivită la locul potrivit şi  în plus de atât, cei din jur vor înţelege că eşti o parte indispensabilă a echipei.

Gemeni

Eşti prea agresiv cu felul în care comunici cu cei din jur. Într-adevăr ideile tale sunt bune, viziunea cu care priveşti viitorul este amplă şi îndrăzneaţă, însă modul în are încerci să-ţi impui punctul de vedere s-ar putea să-i deranjeze pe cei din jur.

Rac

Eşti avantajat mai ales dacă eşti femeie şi dacă lucrezi cu grupuri mari de oameni sau în diverse asociaţii. Activităţile pe care le faci îţi vor atrage câştiguri materiale semnificative sau un loc important în conducere.

Leu

Se pare că astrele îţi zâmbesc şi te susţin în casa carierei şi a muncii, transformând această săptămână într-o perioadă excelentă. Sfatul săptămânii este să stai departe de toate bârfele, mai ales cele care se produc la locul de muncă.

Fecioară

Spre sfârşitul acestei săptămâni,  vei vedea că astrele îţi întind o mână de ajutor, răsturnând dramatic situaţia în favoarea ta. Stai liniştit, nu-ţi fă prea multe probleme şi mai ales, nu te panica deoarece lucrurile se vor rezolva de la sine, într-un ritm alert.

Balanţa

Ai parte de multă intuiţie săptămâna aceasta şi ea te va scoate din foarte multe probleme neplăcute sau complicate. Vei avea o mare surpriza să vezi cum persoane greu de abordat până în prezent, devin brusc interesate de vorbele tale.

Scorpion

S-ar putea ca până şi tu să fii surprins de ideile pe care le vei manifesta. Ai încredere în instinctele tale. Semnul tău zodiacal este înzestrat cu un al şaselea simţ care îl face să se descurce, chiar şi în cele mai complicate situaţii.

Săgetător

Nu pari dispus să faci compromisuri, de niciun fel, motiv pentru care trebuie să-ţi negociezi cu mare hotărâre poziţia. Aceast hotărâre îi determină pe cei din jur să te ia în serios şi să te respecte mult mai mult decât o făceau până acum.

Capricorn

Cineva îţi face o propunere tentantă legată de nişte câştiguri care pot să apară pe neaşteptate, rapid şi uşor de obţinut. Fii totuşi prudent pentru că această propunere s-ar putea să ascundă nişte lucruri mai complicate sau chiar mai puţin plăcute.

Vărsător

Deciziile pe care le vei lua în următoarele zile vor fi importante pentru viitorul tău. Urmează o perioadă de reevaluare, de transformare. Încearcă să nu te mai complaci în situaţia actuală. Orice pas înainte e un câştig uriaş pentru tine.

Peşti

Astrele sunt de partea ta şi te ajută în tot ce faci, iar cu o astfel de susţinere astrală te vei întâlni foarte rar. E foarte important să faci ce ştii tu cel mai bine. Grijă mare pe sectorul financiar, unde poţi face anumite cheltuieli inutile.

Postaţi un comentariu