Horoscop 18 – 26 februarie 2016

Berbec

Săptămâna asta ai avut momente de incertitudine referitoare la cariera ta. În unele situaţii ai greşit. Încearcă să nu ai resentimente, priveşte cu speranţa săptămâna ce urmează. Este posibil să ai noroc cu privire la o vânzare sau cumpărare.

Taur

În ultimele zile ai fost rupt de realitate. Trebuie să ai grijă în continuare de problemele financiare, fiindcă eşti prea încrezător în reuşită. Este foarte posibil să revezi o persoană care aproape că ai uitat-o. Îți va face plăcere.

Gemeni

În acest week-end, ai mare nevoie de odihnă. Ai avut multe pe cap, eşti foarte obosit. Încearcă să fii mai vesel, să vezi lucrurile dintr-o perspectivă mai optimistă. Trebuie să fii mai realist, mai practic si mai încrezător în viitor.

Rac

Vor avea loc câteva schimbări importante în viaţa ta. Nu te speria, cu răbdare şi intuiţie aceste lucruri trec mult mai usor. Îţi trebuie un pic de veselie, încearcă să râzi mai des. Un pic de răbdare cu cei din jurul tău nu strică.

Leu

Este de preferat ca week-endul acesta să te odihneşti şi să fii optimist. Încearcă să-ţi petreci mai mult timp cu familia şi să-ţi păstrezi zâmbetul şi veselia. Nu lasă gândurile și grijile adunate din ultimele zile să te copleşească.

Fecioară

Ceva ai făcut greşit săptămâna asta. Trebuie să fii mai flexibil şi ingaduitor, să nu spui chiar tuturor tot ceea ce gândeşti. Te aşteaptă nişte responsabilităţi noi, care par greu de rezolvat la prima vedere, dar în curand lucrurile se liniştesc.

Balanţa

Zilele care au trecut nu ţi-au adus satisfacţii prea mari. Noroc că eşti creativ şi ai o intuiţie excelentă. Te frământă partea financiară şi cauţi soluţii de reuşită. Ai grijă să te sfătuieşti şi cu persoana iubită sau cu cineva foarte apropiat.

Scorpion

Problemele financiare te-au cam apăsat săptămâna asta. Încearcă să priveşti cu optimism următoarele zile şi fă-ţi un plan mai precis. Trebuie să fii mai realist si mult mai practic. Până la sfârșitul săptămânii viitoare vei avea ceva de sărbătorit.
Săgetător

Organizarea este lucrul care ţi-a cam lipsit în ultima vreme. Având în vedere oportunitățile care te așteaptă, încearcă să-ți faci planuri mai precise. Acordă o atenție mai mare la relaţiile cu cei apropiaţi de tine.

Capricorn

Săptămâna care vine îți aduce o soluţie la problemele financiare. Există mari şanse ca să-ţi reuşească. Ai de gând să începi noi proiecte care să-ţi schimbe în bine, stilul de viață și să te ajute în viitor.

Vărsător

Eşti plin de optimism şi încredere. Pot apărea nişte veşti bune sau o surpriză plăcută. Restabileşti o legătură veche, cu o persoană pe care n-ai văzut-o de multă vreme. Primeşti o invitaţie la o petrecere, poate nuntă.

Peşti

Săptămâna asta te-ai trezit la realitate. Trebuie să ai mai mult curaj în ceea ce faci şi să depui mai mult efort, chiar cu un pic de risc. Optimism ai, voinţa îţi mai trebuie. Ai grijă de sănătatea ta, încearcă să profiţi de weekend pentru odihnă.

Postaţi un comentariu