Horoscop 18 – 25 decembrie 2014

BERBEC

Aştepţi cu multă speranţă un eveniment pe care îl consideri important pentru viitorul tău. Se apropie momentul, şi deja începi să simţi cum te copleşeşte emoţia acelei clipe fericite. Nu te gândi la lucruri mărunte, bucură-te de ceea ce urmează să se întâmple în curând.

TAUR

Eşti solicitat în două direcţii: serviciul unde mai ai mult de lucru, dar şi persoana iubită care te vrea alături mai mult timp şi mai ales de sărbători. Te simţi prins între ciocan şi nicovală. Nu ştii cum să rezolvi lucrurile ca să fie bine pentru toţi.

GEMENI

O veste neaşteptată te trimite direct în al nouălea cer, pentru că te gândeai deja că lucrurile iau o întorsătură neplăcută fie la serviciu fie acasă. E posibil să întâlneşti fiinţa de care te vei îndrăgosti şi cu care vei fi împreună de sărbători.

RAC

Situaţia financiară cunoaşte un moment de criză. Când ţi-ai pierdut orice speranţă şi exact când aveai mai mare nevoie de bani, apare o şansă nesperată ce te ajută să treci peste momentul critic. Te vei simţi relaxat şi mai liniştit, cel puţin până la sfârşitul anului.


LEU

Nu ştii cum să priveşti aceste zile. Să te bucuri de momentele plăcute care ţi se oferă, sau să rezolvi câteva probleme de serviciu, rămase pe ultima sută. Încă nu ai parte de o relaxare totală, pentru că eşti legat de serviciu şi de presiunea şefilor.


FECIOARĂ

Eşti un pic agitat şi nervos. Planurile de sărbători nu ţi-au ieşit încă. Nu dispera, până la sărbători mai sunt câteva zile, şi totul poate reveni la normal, dacă nu laşi pesimismul să te cuprindă. În mod sigur o să apară ceva nou la orizont.


BALANŢA

Rutina de zi cu zi te enervează, te-ai săturat să faci aceleaşi lucruri.. Ai fi vrut să apară ceva mai incitant în programul de sărbători. Până la urmă trebuie să accepţi realitatea aşa cum este şi cu bune şi cu rele, important este să fii optimist.

SCORPION

Toate lucrurile par să revină, încet, la normal în casa ta şi în relaţia cu partenerul de viaţă. Dacă până acuma ai trecut prin momente de o agitaţie extremă, începi deja să intri în atmosfera sărbătorilor, lăsând orice alte preocupări deoparte, pentru a fi alături de cei dragi.

SĂGETĂTOR

Priveşti spre un anumit moment din viitor cu speranţă şi bucurie. Timpul are o încărcătură specială pentru sufletul tău şi parcă trece greu în aceste momente de aşteptare. Dar vine momentul în care lucrurile intră pe o pantă rapidă.

CAPRICORN

Inima ta e plină de bucurie şi optimism, pentru că au loc evenimente frumoase, care te ung pe suflet. Ai aşteptat mult timp aceste momente eşti plin de emoţii. Au loc momente speciale, dedicate sufletului tău, în care sunt implicate persoane dragi ţie.

VĂRSĂTOR

Esti mulțumit de rezultatele acestei săptămâni. Ai muncit mult, ești obosit, dar vezi cu ochii tăi roadele concrete ale acestor eforturi. Daca tot ai ajuns la un final, ar fi bine să iei o pauză și să te rupi de tot stresul acumulat în ultima perioadă.

PEŞTI

Ţi se oferă o şansă mare, de care ar trebui să profiţi imediat. Eşti suspicios, fricos, parcă nu ai curajul să accepţi această şansă. Dacă mai stai mult pe gânduri şi analizezi ce se petrece, trenul va trece pe lângă tine, fără ca tu să apuci să urci în el.

Postaţi un comentariu