Horoscop 18-24 august

BERBEC

Oboseala acumulată, stresul prin care treci zilnic, munca susţinută pe care o depui, încep să îşi pună amprenta asupra ta. Desigur nu este un motiv de îngrijorare, însă nu strică să îţi faci un set de analize, urmate de o perioadă de odihnă.

TAUR

Apar nişte conflicte, unele minore. Cei care au declanşat conflictul se vor împăca, iar oalele se vor sparge în capul tău dacă te bagi unde nu-ţi fierbe oala. De aceea cel mai bine e să stai pe margine şi să observi detaşat tot ce se întâmplă.

GEMENI

O persoană simpatică ţi-a atras atenţia. Chiar dacă eşti extrem de ocupat şi ai multe proiecte în desfăşurare, e bine să acorzi timp şi sufletului tău. Nu te grăbi să iei decizii radicale pe linie sentimentală pe care ulterior le poţi regreta.

RAC

Înarmează-te cu multă răbdare. Aşteptarea te enervează dar e singura soluţie de a trece peste multe lucruri care nu-ţi convin. Ai grijă să gândeşti cât mai pozitiv, pentru că orice gând ai prinde formă şi contur foarte repede.

LEU

Săptămâna care urmează este plină de agitaţie la locul de muncă. Unii colegi sunt în concediu, primeşti sarcini noi, unele dificile şi chiar dacă nu îţi convine prea mult această situaţie, nu ai cum să refuzi, pentru că şefii sunt cu ochii pe tine.

FECIOARĂ

Este adevărat că-ţi place să rezolvi lucrurile în mod calm şi corect dar de această dată nu va mai funcţiona acest mod. Diplomaţia şi inovaţia, sunt cuvintele de ordine ce trebuie avute în vedere. Trebuie să înveţi lucruri noi.

BALANŢA

Ţi se propune o asociere, un parteneriat sau o afacere. Pare tentată această propunere şi sunt şanse mari de materializare. Se pare că ai intrat într-o perioadă norocoasă, când ceea ce gândeşti se poate materializa cu mare viteză.

SCORPION

Nu te mai poţi concentra la locul de muncă, nu mai eşti atent la relaţiile cu cei din jur şi rişti să începi să te victimizezi inutil. Toată această situaţie se remediază foarte uşor dacă pleci în concediu sau te relaxezi câteva zile.

SĂGETĂTOR

Săptămâna care urmează se anunţă suficient de tensionată. Pot apărea nişte conflicte cu o femeie. Va fi dificil să te faci înțeles și să faci pace, aşa încât cea mai bună soluţie este să încerci să stai cât mai departe de ea, evitând orice conflict.

CAPRICORN

Cineva încearcă să te păcălească şi tu îţi dai seama imediat de acest lucru. Trebuie să vorbeşti hotărât şi să pui această persoană imediat la punct, în mod clar şi hotărât altfel rişti să cazi victimă fără voie într-un timp foarte scurt.

VĂRSĂTOR

În ultima perioadă ai lucrat foarte mult. La locul de muncă cineva încearcă să îţi submineze autoritatea. Fii pregătit să te confrunţi cu colegi leneşi, care aruncă spre tine toate responsabilităţile. Nu toţi împărtăşesc aceeaşi viziune cu tine.

PEŞTI

Nu permite nimănui să se aşeze în calea ta. Chiar dacă vei fi forţat în următoarele zile să te implici în acţiuni radicale, nu te lăsa impresionat de lacrimile şi argumentele celor din jur. Bazează-te pe instinct, pe intuiţie pentru că ai mai mult de câştigat astfel.

Postaţi un comentariu