Horoscop 17 – 24 mai 2017

Berbec

Starea ta generală nu este tocmai de invidiat în această săptămână. Se pare că nu ai reușit să îți recapeți forțele și energia consumată săptămâna trecută, motiv pentru care ar fi indicat să te odihnești ceva mai mult zilele acestea și mai ales în weekend.

Taur

Gândurile tale legate de viața personală nu prea par să-ți dea pace, nici măcar atunci când ești prins cu multă treabă. Ar fi bine să te sfătuiești cu cineva apropiat despre aceste gânduri. Un sfat neutru nu strică niciodată.

Gemeni

Toată atenția ta este focalizata asupra familiei și căminului. Ești fericit și împăcat din toate punctele de vedere, iar acest lucru nu poate decât să te bucure. Se pare că vei avea parte de niște zile cât se poate de bune și lipsite de orice tensiune.

Rac

Este o perioadă numai bună pentru provocări mentale. Analizezi toate detaliile, până și pe cele mai mărunte, și reușești să descoperi niște lucruri care reprezintă soluția unor probleme cu care te confrunți de mai multă vreme la locul de muncă.

Leu

Dacă vei reuși să te desparți de gândurile mai puțin bune, vei reuși să ai parte numai de succese în următoarele săptămâni. Ar trebui să te concentrezi în această direcție, altfel vei avea parte numai de bătăi de cap.

Fecioară

Încearcă să nu mai critici orice lucru care nu îți place la cei din jurul tău. Nimeni nu este perfect, nici măcar tu, chiar ai o impresie foarte bună despre tine. Ar fi bine să o lași mai moale din acest punct de vedere, altfel vei fi izolat de prieteni.

Balanță

Ai impresia că trecutul tău de urmărește. Această senzație se naște din cauza faptului că te vei reîntâlni cu o persoană cu care ai avut niște conflicte. E bine să porți o discuție cu această persoană, poate  îți vei da seama că vedeai lucrurile grețit.

Scorpion

Este o perioadă excelentă pentru comunicare și socializare alături de mai multă interacțiune cu colegii tăi. Uneori ai tendința de a te interioriza, lucru care nu te ajută deloc, mai ales dacă vrei să te dezvolți din punct de vedere personal.

Săgetător

Dacă vrei să modifici cursul acțiunilor, ar fi bine să iei măsuri cât mai curând. Nu mai lăsa pe alții să preia frâiele lucrurilor care țin de tine. Depune tu eforturile necesare în această direcție, altfel nu vei fi mulțumită de rezultatele care vor apărea.

Capricorn

Astrele sunt de partea ta și favorizează activitatea pe care o desfășori mai ales la locul de muncă. Vei avea o mulțime de idei inovatoare în ceea ce privește un proiect care este în plină desfășurare.

Vărsător

Ești sensibil și foarte afectat de toate aspectele negative ce apar în calea ta în cursul acestor zile. Dacă simți că nu mai poți face față la unele lucruri de unul singur, nu ezita să soliciți ajutorul unui prieten bun.

Pești

Ești foarte încântat de evenimentele care vor avea loc în următoarele zile. Se pare că cineva este alături de tine și ai cu cine să împărtășești toată bucuria care te inundă. Este o perioadă în care te bucuri de viață și de tot ce te înconjoară.

Postaţi un comentariu