Horoscop 15 – 22 septembrie 2016

BERBEC

Anumite perosane mai degrabă de sex feminin vor încerca să pătrundă în viaţa ta și să-ţi dea sfaturi despre cum să te porţi, ce să faci, cum să comunici cu cei din jur. Îţi trebuie multă diplomaţie şi tact să treci peste aceste momente care nu sunt pe placul tău.

TAUR

S-ar putea ca cineva să încerce să te păcălească lingușindu-te şi încercând să-ţi intre sub piele. Fii prudent şi nu cădea în plasa celor care îţi promit „marea cu sarea” pentru că orice promisiune ţi se face în această perioadă s-ar putea să fie iluzie.

GEMENI

Cineva încearcă să-ţi pună beţe în roate în orice faci. Nu încerca să te lupţi cu această persoană pentru că oricum nu ai cum să o scoţi la capăt. Înarmează-te cu multă răbdare şi abia spre sfârşitul lunii vei reuşi să realizezi ceea ce-ţi propui.

RAC

Tentaţia de a cheltui bani în această săptămână dar şi în următoarea e puternică. Încearcă, totuşi, să fii prudent pentru că atunci când Mercur este retrograd putem cădea uşor victima unor şarlatani sau a unor persoane care încearcă să profite.

LEU

Nu cădea sub influenţa nefastă a lui Mercur care se va strădui din răsputeri să îţi saboteze încrederea în forţele proprii. Aminteşte-ţi de rezultatele pe care le-ai avut, de talentele pe care le-ai manifestat şi fii prudent în toate hotărârile pe care le iei.

FECIOARĂ

Se întrevede o săptămână destul de complicată pentru fecioare. S-ar putea să fii destul de zăpăcit, neatent şi indolent. Încearcă să stai cât mai liniştit şi cât mai departe de lume pentru a evita tot felul de încurcături nedorite.

BALANŢA

Cineva care nu te place încearcă să-ţi „sape groapa” jucând necinstit şi lansând tot felul de zvonuri neadevărate pe seama ta. S-ar putea să o identifici cu mare uşurinţă, dar nu te înscrie încă într-o confruntare deschisă cu acea persoană.

SCORPION

În săptămâna care urmează lucrurile se complică destul de mult. Nu încerca să semnezi contracte importante la locul de muncă. Evită să faci promisiuni sau să te angajezi în lucrări de anvergură. Această perioadă se va termina pe data de 22 septembrie.

SĂGETĂTOR

La locul de muncă se produc schimbări. Nu te grăbi să lansezi zvonuri, fii precaut în afirmaţiile pe care le faci şi nu te încrede în nimeni. Prietenii buni pot deveni peste noapte duşmani, mai ales când este vorbă să-şi salveze propria piele.

CAPRICORN

Încearcă să fii coerent, să-ţi păstrezi capul pe umeri, fiindcă în relaţiile de la locul de muncă s-ar putea să te ciocneşti de nişte lucruri neplăcute. Nu te grăbi acum să aşezi lucrurile în ordine, așteaptă până după data de 22 septembrie.

VĂRSĂTOR

La locul de muncă încăpăţânarea pe care o manifestă şefii tăi îţi dă multă bătaie de cap. Încerci să reacţionezi, dar orice demers se va ciocni de o limitare. Fii prudent cu toate afirmaţiile pe care le faci pentru că vor fi răstălmăcite şi se pot întoarce împotriva ta.

PEŞTI

Încearcă să fii cât mai prudent în relaţia cu colegii sau superiorii tăi deoarece este posibil să spui una şi să se înţeleagă cu totul altceva. Verifică-ţi cu atenţie vorbele dar şi documentele, pentru că săptămânile viitoare e posibil să fii verificat.

Postaţi un comentariu