Horoscop 15 – 22 iunie 2017

BERBEC

E necesar să te implici mai mult în veniturile familiei și în modul în care sunt gestionați banii.Ai încredere în tine și în șansa de a te descurca pe cont propriu. Acum este momentul să pui accentul pe latura financiară și pe activitățile care-ți aduc ceva bani în plus.

TAUR

Ești concentrat pe relații de afaceri. E posibil să fii mai toată ziua pe drumuri, însă ai suficientă determinare și energie astfel încât să duci la îndeplinire ceea ce îți dorești. Apar anumite situații care îți pot da peste cap anumite cheltuieli financiare. Sfătuiește-te și cu partenerul de viață.

GEMENI

Fă tot posibilul să ții cont și de nevoile echipei și companiei în care lucrezi. Sunt mari șanse ca șefii să te recompenseze pentru eforturile tale. Fie că este vorba despre o mărire de salariu sau despre un bonus financiar, cu siguranță vei avea parte de niște câștiguri mai mari decât până acum.

RAC

Vrei ca fiecare să-și facă treaba fără să fie împins de la spate așa că vei începe să practici acest lucru și să te oferi astfel, drept exemplu. E mai ușor ca ceilalți să se ia după tine decât să îi convingi de ceva anume. Nu e bine să te implicit în discuții contradictorii.

LEU

Anturajul este extrem de important pentru tine  în momentul de față și faci tot posibilul să faci o impresie bună. Pe plan financiar vei avea ocazia să intri în afaceri cu oameni corecți și care sunt dispuși să împartă profiturile în mod cinstit.

FECIOARĂ

Pui preț pe corectitudinea informațiilor și pe modul în care comunici. Nu este exclus să realizezi că ești singurul care se zbate și că e posibil să te lupți cu morile de vânt. Ai însă grijă însă că oamenii au motive diferite pentru care acționează într-un mod sau altul.

BALANŢA

Ești dedicat planurilor și investițiilor de progres, chiar dacă nu toate acțiunile din prezent îți aduc profit. Ai parte de oameni cu care poți lucra ușor și mai ales cu care poți comunica în voie. Mare atenție, totuși pe plan financiar.

SCORPION

E posibil ca ceea ce te afectează cel mai tare acum să fie strict legat de tine și de randamentul tău. Nu încerca să dai vina pe ceilalți. E posibil să fii destul de suspicios la modul general. Încearcă să fii natural, fă-ți treaba ca și până acum și totul va decurge ca la carte.

SĂGETĂTOR

E de preferat să te implici în cât mai multe activități care îți pot aduce venituri suplimentare. Nu contează ce muncești, atâta timp cât banii care vin în plus pe lângă veniturile tale te mulțumesc. Oricum ar fi, se pare că norocul este de partea ta.

CAPRICORN

Reușești să recuperezi câteva dintre termenele restante din ultima perioadă și tragi destul de tare. Ai mari șanse ca cineva cunoscut să vină cu o propunere extrem de interesantă pe plan financiar, ceva la care nu te-ai gândit, dar care ți se pare realizabil.

VĂRSĂTOR

Vei simți  destul de acut lipsa banilor și vei fi tentat să te implici în tot felul de activități care-ți aduc niște bani. Asta se va întâmpla mai ales în primele zile ale săptămânii viitoare. În weekend, reușești să-ți faci ceva mai mult timp liber și pentru tine.

PEŞTI

Se pare că aspectele planetare din următoarea perioadă, te avantajează în planul financiar mai mult decât ți-ai fi imaginat. E necesar să te concentrezi pe acțiunile care-ți aduc profit și mai ales pe cele care te pot ajuta să-ți stabilizezi bugetul pe viitor. Mergi așadar pe mâna norocului și profită de oportunitățile care apar.

Postaţi un comentariu