Horoscop 14 – 20 iulie

Berbec

Rutina te enervează şi te apasă. Caută să încerci lucruri noi. Nu ezita să accepţi provocări care îţi pot aduce venituri suplimentare. Ai grijă însă cu cine lucrezi şi pentru cine fiindcă exista şi posibilitatea să te păcăleşti.

Taur

Ai nevoie de o nouă provocare şi s-ar putea să găseşti o variantă interesantă care să-ţi aducă un venit suplimentar. Pot apărea tot felul de discuţii contradictorii de pe urma cărora să te alegi cu nervi dar în final se pare că merită.

Gemeni

Ai şansa de o eventuală promovare sau șansa de a primi o ofertă de nerefuzat pentru un nou job. E un moment favorabil şi e bine să-l gestionezi cu inteligenţă. Ai grijă să nu cheltuieşti acum mai mult decât produci.

Rac

Reuşeşti să găseşti echilibrul de care aveai nevoie pentru a rezolva problemele de la serviciu. Caută să pui punctul pe i şi să obţii ce ţi-ai propus. Există un preţ pe care trebuie să-l plăteşti dacă vrei să te bucuri de anumite lucruri.

Leu

Cineva vrea să împrumute nişte bani de la tine. Posibil să fie o rudă. Evită reuniunile de familie dacă nu vrei să te complici cu împrumutul . Dacă totuşi ai făcut o promisiune atunci ar trebui să te ţii de cuvânt.

Fecioară

Nimeni nu reuşeşte să-ţi intre în graţii. Treci printr-o perioadă mai agitată şi eşti cam nervos. Ar trebui să fii mai deschis la discuţii şi să asculţi şi părerile altora. O investiţie în urma unui pont îţi poate asigura un câştig financiar important.

Balanţă

E posibil să intri în atenţia şefilor şi asta este foarte bine. Ai mari şanse să devii tot mai util locului unde lucrezi. Te aşteaptă câteva deplasări în interes de serviciu. Nu uita însă că ai câțiva colegi care te invidiază.

Scorpion

Munceşti destul de mult, fiind convins că vei avea nişte beneficii ulterioare. Cineva apropiat vrea să împrumute nişte bani şi e posibil să apeleze la tine. Evită să împrumuţi bani pentru că ai şanse minime să îi mai recuperezi.

Săgetător

Eşti pe un trend ascendent în ceea ce priveşte banii. Evoluţia de la locul de muncă şi investiţiile făcute cu cap te ajută să-ţi umpli contul şi să devii mai liniştit. Renunţă la excesele alimentare şi încearcă să faci mai mult sport.

Capricorn

Nu uita că graba strică treaba. Eşti predispus să iei decizii care să-ţi aducă pierderi din punct de vedere financiar. Va trebui să munceşti în plus ca să recuperezi ce ai pierdut. Încearcă să evadezi în weekend pentru a te relaxa.

Vărsător

Lasă frământările deoparte şi apreciază tot ceea ce ai realizat cu succes până acum. Trebuie să fii deschis către nou mai ales că ai o stabilitate în plan financiar, chiar dacă veniturile nu cresc. Totul e să nu cheltui mai mult decât ţi-ai propus.

Peşti

Ai grijă la bani pentru că se prefigurează cheltuieli mari săptămâna viitoare. Poate o nuntă sau nişte cumpărături pentru vacanţă poate chiar o maşină. Important e să nu te grăbeşti şi să arunci cu aceşti bani în stânga şi-n dreapta.

Postaţi un comentariu