Horoscop 13-20 octombrie 2016

BERBEC

De multă vreme astrele nu s-au aliniat atât de încurajator pe astrograma unei săptămâni în cazul berbecului. În următoarele şapte zile ai susţinere astrală maximă în aproape toate domeniile. Este posibil să apară  şi un câștig sau un premiu.

TAUR

Ai grijă la insistenţele cu care o femeie încearcă să-ţi dirijeze cursul vieţii. Nu-ţi vrea răul are logică în tot ceea ce-ţi spune are argumente,   poate fi un bun sfătuitor. Totuşi, încearcă să mergi pe direcţia potrivită şi cântăreşte bine toate sfaturile.

GEMENI

Eşti prea agresiv cu felul în care comunici cu cei din jur. Într-adevăr ideile tale sunt bune, viziunea cu care priveşti viitorul este îndrăzneaţă, însă modul în care încerci să-ţi impui punctul de vedere s-ar putea să-i deranjeze pe cei din jur.

RAC

Eşti foarte intuitiv în această săptămână, iar acest lucru te va ajuta mult în comunicarea cu cei din jur. La locul de muncă un conflict iscat devine periculos,  dar din fericire vei da dovadă de multă diplomaţie şi vei aduce starea de linişte şi calm.

LEU

Familia reprezintă pentru tine punctul cel mai important în săptămâna care urmează. Din păcate, vor apărea şi forme de manipulare bine mascate şi va trebui să faci faţă situaţiei într-un mod diplomatic. Fereşte-te să împrumuţi bani.

FECIOARĂ

Vei reuşi, în sfârşit, să-ţi pui în practică proiectele pe care le-ai gândit. În nici un caz în acest moment nu îţi doreşti nişte duşmani, aşa încât pentru a evita această posibilitate da dovadă de înţelepciune şi echilibru şi vei vedea că uşile ţi se vor deschide larg.

BALANŢA

Săptămâna aceasta este cu adevărat încărcată. Vei avea parte de nişte întâlniri importante care te susţin foarte mult în drumul pe care-l ai de făcut de acum încolo. Oamenii apăruţi la momentul potrivit te ajută enorm în tot ceea ce ai de făcut.

SCORPION

Eşti atât de prins şi frământat, dar din fericire aceste emoţii vor rămâne adânc ascunse în interiorul tău, nimeni nu vede gradul de vulnerabilitate prin care treci. Eşti  logic, coerent, dar undeva în tine există o frică că nu vei reuşi cum îţi doreşti.

SĂGETĂTOR

La locul de muncă e bine să fii prudent în comunicarea cu un bărbat. Acesta s-ar putea să deconspire unele planuri ale tale sau să pună în gura ta vorbe pe care nu le-ai rostit. Eşti perfect capabil să îţi îndeplineşti proiectele şi visele fără ajutorul exterior al nimănui.

CAPRICORN

Starea de sănătate îţi dă ceva bătăi de cap în această perioadă. Încearcă să fii mai atent cu maniera în care mănânci, cu orele de somn şi cu programul de activităţi pe care ţi-l stabileşti. Eşti destul de obosit şi aceasta oboseală nu face decât să te afecteze interior.

VĂRSĂTOR

Urmează o săptămână în care accentul cade pe activităţile pe care le ai de făcut pentru tine, cu tine şi în raport cu tine. Mai precis, învaţa să fii egoist, lasă-i pe cei din jur să-şi rezolve şi singuri problemele măcar o dată şi nu te mai implica atât de mult.

PEŞTI

O persoană de sex feminin îţi face o propunere interesantă. Depinde numai de tine, dacă eşti dispus să o şi pui în practică. Ai prea multe ezitări, întrebări şi nu eşti sigur de tine în ceea ce faci. Nu-ţi lua angajamente dacă ştii că nu le poţi duce la bun sfârşit.

Postaţi un comentariu