Horoscop 12 – 19 mai 2016

transilvaniareporter.us18.list-manage.com

Berbec

Este posibil să te implici într-un proiect mai complicat sau o lucrare care ţi-ar putea aduce nişte bani frumoşi. Însă acest lucru o să-ţi răpească aproape tot timpul liber. Ai grijă să nu neglijezi în schimb familia şi prietenii.

Taur

Eşti nemulţumit de o anumită situaţie şi eşti într-o stare de nervi accentuată. Nu-ţi descarca nervii fără motiv pe cei din jurul tău. Încearcă să rămâi echilibrat şi cumpătat. Cu răbdare, toate se vor rezolva uşor şi lucrurile reintră în normal.

Gemeni

În aceste zile eşti plin de energie. Optimismul tău te ajută să-ţi faci planuri de viitor. Ai nişte planuri de viitor interesante însă deocamdată nu este bine să le pui în aplicare. Mai bine aşteaptă o perioadă, care să limpezească apele.

Rac

Eşti plin de energie și lucrurile sunt  în favoarea ta. Ai șanse bune de a reuși în majoritatea acţiunilor şi în tot ceea ce faci. Dar acest lucru te poate împinge spre o neglijare a familiei. Încearcă să-ţi împarţi timpul şi să stai şi alături de cei dragi.

Leu

Se iveşte ocazia să câştigi nişte bani în plus pe lângă salariu. Bazează-te pe sfatul partenerului de viaţă sau a cuiva de încredere. Este un moment favorabil pentru câteva schimbări mai ales că eşti în formă, comunici uşor, eşti plăcut.

Fecioara

Eşti un pic derutat, pentru că trebuie să faci o alegere importantă şi nu ai vrea să greşeşti. Un sfat de la un prieten bun sau o rudă apropiată te-ar putea ajuta mult. Întâmpini unele dificultăţi dar le rezolvi cu bine. Familia te apreciază şi te laudă pentru reuşită.

Balanţa

Există posibilitatea să te cerţi cu partenerul de viaţă sau cu cineva apropiat. Nu te enerva şi nu începe să faci acuzaţii grave. Nu acţiona sub impulsul enervării de moment fiindca nu faci decât să strici. Sunt chestiuni trecătoare care se rezolvă cu calm.

Scorpion

Eşti destul de obosit ca să te ocupi de toate problemele din jurul tău, singur. Mai lasa deoparte anumite lucruri care nu sunt atât de urgente. Primeşti o veste bună, care îţi schimba programul pentru săptămâna viitoare.

Săgetător

Se pare că o să iei o hotărâre care îţi va schimba tot programul săptămânii ce va urma. E posibil să te pregăteşti pentru o peterecere, poate o nuntă. Acum e un moment bun pentru a lua decizii importante din punct de vedere financiar.

Capricorn

Eşti un pic contradictoriu în ceea ce spui. Încearcă să nu faci promisiuni. Din acest motiv e mai bine să nu te implici în tot felul de probleme delicate. În weekend ţi se limpezesc gândurile şi petreci momente plăcute alături de cineva drag.

Vărsător

Eşti obosit, stresat şi un pic nervos. Este posibil să primeşti un cadou sau o veste care te binedispune. Spre weekend devii vesel şi prietenos cu cei din jurul tău. Este posibil să primeşti o invitaţie la o petrecere sau nuntă.

Peşti

Ai dispoziţia necesară pentru a rezolva nişte probleme mai vechi de familie. Este posibil să te dezamăgească un prieten în care ai avut mare încredere şi care face o gafă. Ai grijă nu pune  la suflet supărarea fiindcă nu e ceva serios.

Postaţi un comentariu