Horoscop 11-18 septembrie

transilvaniareporter.us18.list-manage.com

BERBEC

Nu intra în polemici cu părinţii sau cu prietenii apropiaţi, pentru că nu vei reuşi să te impui. Din respect pentru ei, ar fi bine să renunţi la poziţia ta, fără a-i sup[ra inutil, chiar dacă tu rămâi cu ideea că dreptatea e la tine. Uneori sunt momente în viaţă când e bine să cedezi.

TAUR

Nu eşti mulţumit de rezultatele pe care le-ai obţinut la un proiect sau într-o afacere în care te-ai implicat trup şi suflet, semn că totuşi ceva a lipsit. Trebuie să fii mai atent, să te concentrezi mai bine pe viitor şi să nu mai scapi nimic din vedere.


GEMENI

Eşti foarte tranşant, dornic să spui adevărurile pe nume, oricât de grele ar fi. Eşti gata să recunoşti unde şi cum ai greşit, dar la fel de intransigent eşti cu erorile altora. Dacă prinzi pe cineva cu minciuna, devii extrem de critic şi de dur.


RAC

Eşti la începutul unui nou proiect, dar nu vrei să porneşti nimic la voia întâmplării, ci după o analiză matură şi clară a direcţiei spre care te îndrepţi. Alţii nu se gândesc la consecinţe şi te presează în mod gratuit, fără a avea informaţiile necesare.

LEU

Visezi frumos şi vezi viitorul în culori promiţătoare. Reuşeşti să mai atragi şi pe alţii în planurile tale de viitor. Împreună, totul va părea mult mai uşor de realizat, dar atenţie cu cine faci echipă. Înţelegerea este esenţială pentru a vă atinge ţelul comun.

FECIOARĂ

Stresul acumulat la serviciu îşi lasă amprenta asupra ta, pentru că, deşi îţi asumi sarcini dificile, nu reuşeşti să te concentrezi eficient, iar randamentul scade. Fiecare o ţine pe a lui şi nu acceptă părerile celor din jur, încât îţi vine greu, în aceste condiţii, să mergi mai departe.

BALANŢA

Oboseala îşi lasă amprenta asupra stării tale generale şi tot ce ţi-ai dori ar fi multă odihnă. Nu îţi poţi permite o zi de pauză, pentru că ai o mulţime de probleme de rezolvat. Ai impresia că nimeni nu te înţelege şi eşti intr- o stare care te enervează.

SCORPION

Ai câştig de cauză într-o confruntare aprinsă cu cineva de la serviciu sau din prietenii apropiaţi. Nu te aştepta ca toată lumea să aprecieze ceea ce ai făcut până în acest moment, ci e posibil ca unii să te critice şi chiar să-ţi arate că există şi alte căi de rezolvare.


SĂGETĂTOR

Nu te simţi bine într-un anturaj foarte divers, cu tot felul de persoane, unele necunoscute. Eşti o fire comunicativă, sociabilă, dar de data aceasta parcă nu-ţi găseşti locul. Eşti mai tăcut, mai retras, mai timid, ceea ce nu te pune într-o lumină favorabilă.


CAPRICORN

Ai noroc să te afli într-un mediu de persoane dornice de comunicare şi gata oricând să te ajute în ceea ce-ţi doreşti să faci. La acţiunile tale vor contribui şi ei imediat, cu trup şi suflet. Dialogul distracţia şi înţelegerea sunt la loc de cinste şi merg mâna în mână.


VĂRSĂTOR

Găseşti persoana potrivită care poate juca un rol important în planurile tale. Se prefigurează la orizont un eveniment pe care îl aştepţi cu sufletul la gură. Vei avea toate motivele să zâmbeşti cu gândul la ceea ce va urma. Perspectivele sunt mai mult decât promiţătoare.

PEŞTI

Nu suporţi minciuna şi nedreptatea. Când ştii că ai dreptate, eşti capabil să te lupţi cu oricine şi găseşti mereu argumentele cele mai bune. Nu aştepţi să ţi se dea cuvântul, ci lupţi pentru dreptul tău la replică, pentru că nu eşti singurul care are ceva de spus în situaţia de faţă.

Postaţi un comentariu