Horoscop: 11 – 18 mai 2017

Berbec

Stres, presiuni, contradicţii, conflicte. De astfel de momente tensionate pot avea parte berbecii în această săptămână. Probabil vor exista câteva momente de încordare şi tensiune. Berbecii trebuie să aibă tact şi răbdare, pentru a face faţă cu bine acestor situaţii.

Taur

Ai nevoie de implicare, nu doar de siguranţă că lucrurile merg de la sine. Relaţiile se păstrează prin implicare. Taurii au prieteni apropiați şi dedicaţi. Vor exista momente de încordare şi tensiune, însă pot fi depăşite cu răbdare.

Gemeni

Se vor ocupa de probleme şi chestiuni care au legătură cu familia şi casa.  Apar nişte stări de tensiune care se rezolvă lent dacă nu există mai multă implicare. Cu puţină atenţie şi tact lucrurile reintră pe făgașul normal.

Rac

Racul îşi va redescoperi spiritul critic şi va încerca să se impună, dând naştere la anumite tensiuni. Asta şi din cauza exagerărilor, care pot merge până la sarcasm. Totuşi, acest spirit critic, nu duce la extreme şi îi poate ajuta pe nativii acestei zodii în carieră.

Leu

Problemele care pot apărea sunt legate de bani şi pot crea tensiuni şi confuzii. Pe lângă acestea pot apărea probleme şi din cauza temperamentului leilor. Aceştia vor dori să se impună cu orice preţ, ceea ce poate duce la conflicte atât cu prietenii, cât şi cu familia.

Fecioară

Pot să apară tensiuni şi certuri în familie, motiv pentru care nativii zodiei nu vor face faţă tensiunilor, mai ales pentru cei care au un echilibru psihic precar. E o perioadă de tranziţie, însă va trece. Prin urmare, nu trebuie să dispere, ci să înţeleagă că după ploaie va ieşi soarele.

Balanţa

Se simte nevoia să-ţi faci ordine în activitatea profesională, dar şi în gânduri. Abia atunci vei scăpa de nemulţumirile care-ți dau o stare neplăcută. Atenție la faptul că poţi deveni dezagreabil, chiar dacă nu te caracterizează un astfel de comportament.

Scorpion

Scorpionii vor să reducă la maxim nemulţumirile şi nu vor să îşi complice existenţa cu probleme inutile. Astfel că vor încerca să evite orice discuții şi vor încerca să se implice doar în acţiuni obligatorii. E o tactică extrem de bună şi ei ştiu perfect care le sunt priorităţile.

Săgetător

Săgetătorii se vor implica în mai multe proiecte cu speranţa unor reuşite. S-ar putea să fie prea încântaţi şi să nu cântărească prea bine situaţiile care apar. Asta înseamnă că există şi posibilitatea  că ceea ce sperau să obţină nu va veni atât de curând pe cât îşi doreau.

Capricorn

Nativii aceştia fie sunt nesiguri, fie nu au încredere prea mare în ei. Nu ştiu ce să aleagă mai bine pentru ei. Astfel că îşi vor pierde timpul oscilând între întrebări, idei şi situaţii. Toate acestea ar putea genera stres şi frustrare.  Vor trece peste toate acestea în săptămânile următoare.

Vărsător

Nativii nu trebuie să se bazeze pe aparenţe, pentru că se pot înşela. E nevoie să cântărească foarte bine situaţiile şi să ia în calcul faptul că e posibil să se înşele şi că lucrurile ar putea să stea altfel decât cred sau decât par.

Peşti

E nevoie de calm în această perioadă.  Peştii nu trebuie să se piardă cu firea, ci să înveţe lecţia răbdării. De asemenea, nu ar trebui să plece urechea la zvonuri, mai ales ca sunt destul de emoţionali în această perioadă.

Postaţi un comentariu