Horoscop 11 – 18 decembrie 2014

transilvaniareporter.us18.list-manage.com

BERBEC

Nesiguranţa care s-a înfiltrat în sufletul tău te împinge către un comportament capricios. Acum eşti vesel şi simpatic, acum eşti pesimist. Eşti preocupat de bani, de ratele din bancă sau de anumite datorii pe care trebuie să le aduci la zi.

TAUR

Prietenii contează mult pentru tine în aceste zile şi cauţi compania lor mai mult ca oricând. Discuţiile sunt tonice, amuzante, te simţi excelent alături de amicii tăi tineri și alături de persoana iubită. Deja începeți să vă faceţi planuri pentru Revelion.

GEMENI

Ceea ce faci acum îşi va arăta urmările peste ceva vreme, nu imediat, cum aştepţi. E bine să investeşti în viitorul tău şi poate vei fi mândru cândva de ceea ce ai făcut. Secretul e să ai răbdarea necesară pentru a parcurge etapele fără mare grabă.

RAC

Trebuie să apelezi la o persoană cu experienţă, înainte de a încerca să rezolvi o problemă importantă, care a apărut „din senin”. Dacă vrei să o rezolvi singur există riscul de a greşi, pe când persoana la care apelezi are la îndemână rezolvarea rapidă a problemei.

LEU

Simţi presiunea viitorului an cum apasă pe umerii tăi, dar nu cu o senzaţie de teamă sau de îngrijorare, ci mai degrabă cu bucurie. Îţi pui mari speranţe în viitor, şi priveşti spre perioada următoare cu încredere, convins că va fi mai bine.

FECIOARA

Eşti un factor de echilibru într-un mediu foarte oscilant. Ai darul de a-i ajuta pe ceilalţi să analizeze situaţia cu detaşare şi imparţialitate, cântărind bine ambele fețe ale problemelor apărute. Sfaturile pe care le dai sunt excelente și binevenite.

BALANŢA

Eşti mulţumit de rezultatele acestei săptămâni. Ai muncit mult, eşti obosit, dar vezi cu ochii tăi rezultatele concrete ale acestor eforturi. Dacă tot ai ajuns aici, ar fi bine să iei o pauză, să te rupi de tot stresul acumulat şi să-ţi aduni forţele pentru ultima sută de metri a acestui an.

SCORPION

Eşti obosit la final de săptămână. Ai avut o perioadă extrem de încărcată, în care ai acumulat mult stres şi multă tensiune. Ar fi bine să laşi orice activitate deoparte şi să găseşti ceva care să te relaxeze. Ai nevoie de odihnă, de afecţiune şi înţelegere.

SĂGETĂTOR

Nici măcar acum, la sfârşit de an, nu scapi de muncă. De fapt, nici tu nu vrei tu să stai pe loc. Te agiţi în permanenţă. Un om dinamic, ca tine, nu poate pierde nici o zi fără să facă ceva. Iniţiativele tale, excesul de zel, însă, lasă urme de oboseală.

CAPRICORN

Nimic nu te doare mai tare decât să descoperi că cel în care ai crezut te minte şi profită de bunătatea ta. Încerci să treci cu vederea acest lucru, pentru că se apropie Crăciunul şi eşti mult mai tolerant ca de obicei, dar pui totul la suflet şi suferi profund.

VĂRSĂTOR

Pentru a obţine un loc de muncă sau o promovare, eşti nevoit să încalci anumite reguli, chiar dacă nu-ţi place să te abaţi de la drumul corect. Din păcate, e nevoie de puţină făţărnicie, egoism şi chiar minciună pentru a ajunge să obţii ceea ce doreşti.

PEŞTI

Apropierea sărbătorilor generează o atmosferă deja veselă în jurul tău. Preocupările tale principale se îndreaptă spre cadouri, vestimentaţie, muzică sau meniu de sărbători, iar aceste momente plăcute, te apropie mai mult de cei dragi.

Postaţi un comentariu