Horoscop 1- 8 octombrie 2015

BERBEC

Apare o situaţie din care nu ştii cum să ieşi mai bine. Învaţă de la alţii care au mai mai multă experienţă de viaţă cum să procedezi în situaţia de faţă. Eşti o fire impulsivă care nu are răbdare să cântărească atent lucrurile, de aceea un sfat este absolut binevenit.

TAUR

Te simţi bine în compania în care te afli, atât la serviciu cât şi între prieteni. Cineva din jurul tău pune mare preţ pe prietenia voastră. Ai o atitudine uşor superioară, şi uiţi că o prietenie reală cere reciprocitate. Lasă orgoliile deoparte în acest caz.

GEMENI

Ai de rezolvat o problemă extrem de importantă. Norocul îţi surâde şi te trimite exact la uşa potrivită unde obţii soluţia necesară şi sfatul perfect. Totul merge strună, iar reuşita acţiunilor tale depinde enorm de felul în care te faci amabil şi plăcut.

RAC

Te agiţi şi pui la suflet lucruri mărunte neimportante. Te concentrezi pe cele mai neînsemnate aspecte ale lucrurilor şi ai tendinţa de a transforma nimicuri în adevărate drame. Te influenţează şi cineva din anturajul tău, care are o atitudine pesimistă.

LEU

Primeşti nişte sfaturi într-o problemă personală, cu multă sinceritate de la o persoană care te apreciează din tot sufletul. Merită să pui în aplicare sfaturile primite, pentru că sunt cu folos. Prietenia adevărată se vede în astfel de momente când ai mai mare nevoie.

FECIOARĂ

Nu ştii să profiţi de ocaziile norocoase care se ivesc pentru că pui la îndoială seriozitatea lor. Stai prea mult pe gânduri, faci analize  şi timpul trece. Există riscul ca cineva să-ţi fure şansă de sub nas. Există  unele momente când norocul trece fulgerător prin jurul tău.

BALANŢA

Treci cu bine de un obstacol dificil. Îţi aduni forţele cu încredere şi ai curajul necesar de a te impune în momente importante. Gândirea pozitivă şi încrederea în sine contează enorm pentru a ajunge mai repede și mai sigur la scopul propus.

SCORPION

Nu e uşor să ajungi acolo unde ţi-ai propus, pentru că se ivesc o mulţime de obstacole pe parcurs. Unele provin de la persoane care îţi seamănă foarte mult şi care ți se opun cu încăpăţânare. Nu te supăra, pentru că şi tu ai face la fel dacă ai fi în aceeaşi situaţie.

SĂGETĂTOR

Primeşti o veste emoţionantă. Poate e vorba de revederea cu un vechi prieten sau cu o persoană dragă. Amintiri vechi mai mult sau mai puţin plăcute, suferinţe, bucurii, regrete, toate la un loc fac din întâlnire un moment unic şi plin de bucurie.

CAPRICORN

Un eşec aparent te sperie şi parcă te blochează în gândire. Imediat apare o alternativă care să te ajute să duci mai departe ceea ce ai început. O să descoperi în jur suficiente motive de a zâmbi. Dacă nu ai obţinut imediat ce ți-ai dorit nu înseamnă că totul e pierdut.

VĂRSĂTOR

Toate merg excelent în acest weekend. Ai numai motive de bucurie. Eşti înconjurat de prieteni dragi şi de persoane care te apreciază. Ambiţia şi entuziasmul sunt punctele tale forte. Atitudinea ta pozitivă, amabilă și caldă este foarte importantă.

PEŞTI

Unii nu sunt în stare de nimic şi vor fi invidioşi pe rezultatele la care ai ajuns, mai ales dacă sunt însoţite de recompense materiale. Mulţi nu sunt în stare decât de bârfe şi critici răutăcioase. Bucură-te de reuşita ta şi nu pleca urechea la vorbe invidioase.

Postaţi un comentariu