Horoscop 1-7 septembrie

Berbec

Este momentul să-ţi foloseşti la maxim experienţa acumulată, precum şi cunoştinţele dobândite în decursul timpului. În acest mod vei reuşi, să-ţi impresionezi şefii sau persoanele cu care îţi împarţi responsabilităţile la locul de muncă.

Taur

Dai dovadă de maximă eficienţă în activităţile pe care le întreprinzi. Ideile tale inovatoare vor fi remarcate şi de către şefi. În familie ai grijă la o potenţială ceartă între două rude. Încearcă să nu te implici în acest conflict pentru că nu te priveşte.

Gemeni

A sosit momentul să pui stop în relaţia cu cei care s-au dovedit prieteni numai din interes. Trebuie să înveţi nişte limite în comunicarea dintre persoane, pentru că altfel vei descoperi că ajungi să ai mulţi prieteni dar niciunul adevărat.

Rac

Eşti înzestrat de mama natură cu multă intuiţie şi imaginaţie, astfel încât vei reuşi să găseşti o soluţie pentru multe probleme. Compania în care lucrezi s-ar putea să treacă printr-o serie de transformări şi va fi mare nevoie de tine la un moment dat.

Leu

Pierzi nopţile gândindu-te la soluţii viabile pentru proiectele pe care le desfăşori. Îţi faci foarte multe griji pentru cei din jurul tău. Nu mai permite să ţi se încalce limitele răbdării şi nu-ţi mai face atâtea griji pentru alţii.

Fecioară

Exagerezi cu munca, dar pentru o fecioară care este dependentă de muncă, această atitudine este una aproape normală. Încearcă să-ţi planifici mai bine, timpul liber şi orele de muncă, pentru că altfel vei ajunge să ajungi sclavul altora.

Balanţa

Ai de luat decizii importante. S-ar putea să nu fii înţeles de către cei din jurul tău. Relaxează-te, pune ordine în gândurile tale, găseşte o strategie viabilă şi abia atunci vei fi pregătit să te confrunţi şi cu cei care se cred acum puternici.

Scorpion

În sectorul financiar stai foarte bine. Primeşti nişte propuneri de afaceri interesante. Trebuie să-ţi schimbi atitudinea şi să devii mai riguros decât de obicei. Pentru succesul acestui demers trebuie să impui nişte limite.

Săgetător

Se pare că schimbarea de atitudine pe care ai făcut-o în ultimele săptămâni a început să dea rezultatele dorite iar de aici până la a avea parte de nişte avantaje nu este decât un pas. Trebuie să tratezi lucrurile cu maximă seriozitate.

Capricorn

Eşti destul de agitat, impulsiv şi neprietenos, iar acest lucru va afecta relaţiile pe care le-ai construit cu colegii în ultimele luni. Fii atent la ceea ce spui, stai deoparte de orice bârfă şi mergi mai degrabă, pe activităţi de rutină.

Vărsător

Eşti uşor de abordat, generos şi maniera cu care comunici cu cei din jur este plăcută. Cineva apropiat trece printr-o situaţie conflictuală la locul de muncă sau în relaţia cu familia ei. O poţi consilia foarte bine dar cu mare precauţie.

Peşti

Siguranţa de sine pe care o vei manifesta în perioada imediat următoare îi va surprinde chiar şi pe cei mai înverşunaţi opozanţi ai tăi. Astrele te scot din cochilia ta şi te transformă într-un rechin inteligent şi un bun diplomat.

Postaţi un comentariu