Horoscop 4 – 10 august

Berbec

Propunerile de colaborare care ţi se fac perioada următoare s-ar putea să fie extrem de interesante dar îţi pot aduce și multe complicaţii. Nu semna şi nu-ţi da acordul fără să verifici serios propunerile, pentru că poţi regreta ulterior gestul făcut.

Taur

Eşti plin de compasiune şi înţelegere pentru semenii tăi, însă nu confunda compasiunea cu prostia. Mulţi s-ar putea să joace teatru şi să încerce să profite de latura ta sensibilă, pentru a a obţine nişte avantaje, poate chiar băneşti.

Gemeni

Intuiţia ta este de neegalat în această perioadă. Eşti plin de iniţiativă, de bunăvoinţă, de idei inovatoare şi vei reuşi să captezi atenţia şi interesul celor din jur. O să te bucuri de susţinerea unor persoane importante care te vor ajuta fară interes.

Rac

Încearcă să-ţi faci un plan mai clar pentru perioada următoare. Foloseşte-ţi intuiţia, experienţa de viaţă pentru că urmează un succes neaşteptat. O cunoştinţă serioasă pare dispusă să îţi acorde atenţie şi să te susţină în proiectele tale.

Leu

Ai vrut să realizezi mai multe lucruri, dar nu te puteai împărţi în mai multe părţi, aşa că ai reuşit să neglijezi anumite probleme. Săptămâna care urmează va trebui să remediezi lipsurile şi să aşezi lucrurile pe o pantă constructivă.

Fecioară

A sosit momentul să accepţi că eşti depăşit de situaţie într-o anumită privinţă şi ar trebui să iei în calcul o asociere cu cineva foarte serios. Poţi obţine rezultate deosebite, dar nu individual ci în mod special în munca de echipă.

Balanţă

Vrei să te afirmi, dar nu ştii cum. Eşti puţin încurcat şi de aceea poate ar trebui să apelezi la sprijinul unor prieteni mai descurcăreţi din anturajul tău. Ai nevoie de o schimbare de imagine, iar prietenii par dispuşi să-ţi sară în ajutor şi să te susţină în ceea ce faci.

Scorpion

Stai bine la capitolul bani, chiar te bucuri de oportunităţile care vin înspre tine. Nu te sperie nici o clipă volumul de muncă care urmează să-l faci. Ai răbdare pentru că s-ar putea să primeşti nişte informaţii deosebit de importante pentru viitor.

Săgetător

Încăpăţânarea pe care o afişezi acum nu te ajută. Fii puţin mai diplomat, ai răbdare cu ceilalţi şi vei vedea că toate merg într-o direcţie favorabilă ţie. Ar trebui să faci eforturi mai mari ca să te înscrii pe o direcţie pozitivă în următoarea perioadă.

Capricorn

Atenţie la comunicare fiindcă săptămâna care urmează s-ar putea să vorbeşti mai mult decât trebuie şi să dezvălui nişte secrete unor persoane din anturajul tău. Iar aceste persoane nu-ţi sunt tocmai prietenii cei mai buni.

Vărsător

Ideile tale sunt trăsnite, dar se pare că îţi vor aduce nişte rezultate benefice. Ai curajul acţiunii, eşti determinat, plin de iniţiativă şi îţi propui să faci lucruri frumoase care să fie eficiente atât pentru tine, cât şi pentru cei din jur.

Peşti

Poate că săptămâna viitoare ar fi indicat să deschizi larg ochii şi să priveşti cu atenţie în jur. Relaţia ta cu ceilalţi da semne de oboseală, astfel încât va fi nevoie de toată forţa şi răbdarea  de care dispui pentru a reface multe relaţii importante.

Distribuie:

Postaţi un comentariu