Horoscop 2- 9 iulie 2015

BERBEC

Încearcă să-ţi controlezi mai bine impulsurile şi reacţiile spontane, ca să nu-i deranjezi pe cei din jurul tău. Dacă cineva se poartă cu tine mai impulsiv sau mai violent, te deranjează enorm, aşa că învaţă că şi tu prin acest comportament deranjezi pe alţii.

TAUR

Nici în acest weekend nu poţi să te relaxezi şi să profiţi de libertate. Te gândeşti la serviciu şi la proiectele începute şi nerezolvate. Posibil să găseşti o soluţie, care să te ajute să duci totul cu bine la îndeplinire cât de curând. Merită pusă în aplicare imediat.

GEMENI

La prima vedere, totul pare frumos şi promiţător. Bănuieşti însă că, în spatele unor aparenţe pozitive, se ascund nişte lucruri neclare. Intuiţia îţi spune să verifici totul în detaliu, ca să te lămureşti şi să alungi îndoiala şi părerea despre unii oameni în care nu ai avut încredere.

RAC

Nu te jena să ceri sfaturi, în legătură cu un eveniment important care va urma. Ai numai de câştigat de pe urma dialogurilor extrem de serioase şi bine argumentate. Emoţia ta creşte cu fiecare zi care te apropie de acest eveniment căruia îi acorzi o semnificaţie aparte.

LEU

Este o perioadă tensionată în care ai impresia că s-au adunat în calea ta, toate motivele de stres posibile. Nu te înţelegi cu nimeni, toate merg de-a-ndoaselea, de aceea trebuie să ţii sub control reacţiile agresive, ca să nu strici lucrurile şi mai rău de atât.

FECIOARĂ

Eşti în faţa unei decizii, dar nu ştii prea bine care direcţie e cea mai bună pentru tine. Nu ai informaţii multe despre ce te aşteaptă la capăt de drum. Eşti norocos de felul tău, ca atare ai putea face o alegere bună, chiar dacă e la voia întâmplării.

BALANŢA

Urmează un weekend vesel, perfect pentru a te ocupa de lucrurile frumoase ale vieţii. Undeva, în adâncul sufletului, ai rămas un copil, iar weekend-ul petrecut alături de cei dragi, te ajută să te eliberezi de toate grijile care te apasă în ultima vreme.

SCORPION

Apare la orizont o ocazie interesantă. Dacă mai stai mult să te gândeşti, o ratezi şi mai târziu posibil să-ţi pară rău. Analizează situaţia mai rapid, iar dacă ţi-e favorabilă, nu amâna decizia prea mult. Norocul nu aşteaptă până te hotărăşti tu.

SĂGETĂTOR

Cineva îţi atrage atenţia să nu te bagi într-o acţiune extrem de riscantă. Dacă nu-l asculţi, poate vei avea de pierdut, ca atare ţine cont şi de informaţia primită. Trebuie să te gândeşti  că nu toţi îţi  vor întotdeauna răul şi poate îţi oferă un sfat bun.

CAPRICORN

Începi o acţiune, dar renunţi repede fiindcă îţi dai seama că nu ajungi nicăieri. Deşi nu eşti foarte ferm, de felul tău, de data aceasta preferi să pui repede punct acestei iniţiative. Dai dovadă de mult curaj, pentru că nu te pierzi cu firea atunci când eşti presat de timp.

VĂRSĂTOR

Nu accepţi condiţiile nefavorabile pe care cineva ţi le prezintă ca ofertă pentru un alt loc de muncă. E un sacrificiu prea mare, ca atare vei încerca să mai negociezi condiţiile. Totuşi poate mai primeşti şi alte oferte decât cea pe care o ai acum.

PEŞTI

Eşti supărat, preocupat, aproape obsedat de o veste pe care trebuie să o primeşti în curând. Stai că pe ghimpi în aşteptarea informaţiei de care depinde liniştea ta pentru perioada următoare. Vestea mult aşteptată e posibil să-ţi fie pe plac şi să-ţi însenineze viaţă dintr-o dată.

Distribuie:

Postaţi un comentariu