Horoscop 7 – 14 mai 2015

BERBEC

Nu da cu piciorul şansei care apare zilele acestea, pentru că s-ar putea să fie o ocazie unică. Ai tendinţa de a respinge anumite lucruri, inclusiv această oportunitate importantă. Dacă stai prea mult pe gânduri, altcineva poate câştiga şi mai târziu vei regreta.

TAUR

Ai mari semne de întrebare cu privire la nişte informaţii care ajung la tine. E posibil să existe şi rele intenţii în spatele acestor veşti. Mai bine verifică informaţiile atent din mai multe surse. După ce eşti sigur de adevăr, poţi acţiona într-o direcţie sau alta.

GEMENI

Norocul vine, dar cu implicare şi muncă. Merită să tragi tare, oricât de greu ţi-ar fi pe moment, pentru că rezultatele care apar vor fi mai mult decât satisfăcătoare. Eşti tentat să renunţi la un moment dat, dar e păcat să renunţi uşor la asemenea şansă.

RAC

Ai o altă viziune asupra viitoarelor etape ale proiectului în care eşti implicat şi simţi nevoia să-ți impui oarecum punctul de vedere, în ciuda opoziţiei unora. Personalitatea ta puternică îşi spune cuvântul şi te obligă să-ţi păstrezi opinia până la capăt.

LEU

Ai unele motive de îndoială cu privire la intenţiile unei anumite persoane. Intuiţia îţi spune că, în spatele amabilităţilor se pot ascunde alt gen de gânduri. În general ai prea multă încredere în oameni şi e posibil uneori să greşeşti.

FECIOARA

Veştile care sosesc te încântă, pentru că afli despre evenimente fericite la care vei participa în perioada următoare. Nuntă sau botez poate o aniversare importantă. Nerăbdarea te cuprinde şi parcă ai vrea ca evenimentul să se întâmple cât mai repede.

BALANŢA

Apar câteva momente de nervi, pentru că nu reuşeşti să-ţi controlezi energia în exces şi răbufneşti uneori peste măsură. Fă un efort să te calmezi înainte de a spune vorbe nepotrivite. Ai tendinţa de a respinge orice părere şi poți să strici şi altora liniştea de duminică.

SCORPION

Aştepţi cu nerăbdare o veste sau un eveniment important. Se pare că lucrurile se mai amână o vreme. Eşti nerăbdător şi cum răbdarea e unul din punctele tale slabe, ai fi în stare să strici totul din cauza iritării. Fă un efort să te supui ritmului lent în care evoluează lucrurile.
SĂGETĂTOR

Este posibil să primeşti o sumă frumuşică dintr-o lucrare sau un cadou. Acum poţi să-ţi acoperi nişte datorii, dar nu încerca să cheltui bani pentru anumite mofturi inutile. Prioritate o au datoriille, plăcerile trebuie să rămână, pe altădată.

CAPRICORN

Apare un moment tensionat la serviciu. Dai dovadă de toleranţă, de răbdare şi înţelegere. Ştii că totul va reveni într-o zi la normal şi vei fi recompensat pentru sacrificiile pe care le faci acum. E normal să suferi şi să vezi că acum eşti dezavantajat.

VĂRSĂTOR

Iese la iveală adevăratul caracter al unei persoane în care ai avut mare încredere. Părea un om serios, care se ţinea de cuvânt, dar se pare că în spatele acestei măşti de bunăvoinţă se află de fapt un om mic, ce nu merită respectul tău.

PEŞTI

Eşti obosit la final de săptămână, dar eşti mulţumit de rezultate. Simţi nevoia să te relaxezi şi să povesteşti cu prietenii. Uiţi de toate grijile şi eşti dominat de gânduri pozitive, care te ajută să mergi mai departe cu mult optimism.

Distribuie:

Postaţi un comentariu