Horoscop, marți, 27 august

Fecioară

Ai tendinţa să faci numai ce vrei tu, stârnind ostilitatea celorlalţi. Decât să faci ceva necugetat şi regretabil, mai bine evită pe cât poţi situaţiile încordate. Persoana iubită are mai multă încredere în tine ca oricând, motiv pentru care merita aprecierea ta.

Balanţa

Viaţa ta sentimentală este extrem de agitată. Eşti tare curios şi rişti să dezvălui secrete personale despre tine. Ar fi bine să eviţi certurile pentru că pot degenera în conflicte serioase. Începi să îţi doreşti din ce în ce mai mult o perioadă de linişte şi relaxare.

Scorpion

Stările romantice sunt favorizate în această perioadă. Eşti foarte visător astăzi, cu toate că acest lucru nu îţi stă în fire. Este posibil să faci cunoştinţă cu noi prieteni. Se iveşte ocazia pentru a-ţi spori sursele de venit, printr-o propunere pe care o primeşti, posibil o afacere.
Săgetător

Eşti obosit şi confuz şi nu reuşeşti să îţi limpezeşti gândurile, în mod special în ceea ce priveşte latura sentimentală. Te concentrezi foarte greu şi vrei să te apuci de mai multe lucruri în acelaşi timp. Eşti solicitat să însoţeşti pe cineva într-o călătorie

Capricorn

Astăzi eşti fără vlagă, îţi lipseşte simţul practic. Din această cauză ar fi bine să nu îţi faci proiecte serioase. Dacă acţionezi impulsiv, este foarte posibil să regreţi mai târziu. Ai nevoie de puţină odihnă, timp în care ar trebui să-ţi aşezi gândurile.

Vărsător

Azi eşti din cale afară de sensibil şi nesigur de tine. Nu eşti în cea mai bună stare de spirit şi nu reuşeşti să te aduni. Fă-ţi treabă cât mai discret, bazându-te pe propriile forţe. Ai răbdare, lucrurile merg înainte, nu te surmena în această perioadă.

Peşti

Te aşteaptă schimbări în ceea ce priveşte munca şi serviciul. De aceea eşti uşor iritat şi te poţi implica fără voia ta în conflicte la locul de muncă, fie cu superiorii, fie cu ceilalţi colegi. Încearcă să rămâi detaşat, încearcă să te odihneşti.

Berbec

Azi este posibil să faci nişte cheltuieli. Ai grijă, nu exagera, fiindcă nu stai foarte bine cu banii. S-ar putea să primeşti o propunere pentru o colaborare într-o afacere. Nu te arunca, chibzuieşte lucrurile foarte bine. Ai grijă la alimentaţie.

Taur

Eşti cu capul în nori şi nu te poţi concentra la cei din jur. Nu impune dorinţele şi ideile tale celor din preajma ta. Nu este cel mai bun moment pentru a te implica în afaceri sau proiecte noi pentru că nu eşti foarte atent. Relaţiile sentimentale în schimb promit.

Gemeni

Este un moment nefavorabil pentru a lua decizii sau a încheia contracte. Eşti visător, ai tendinţa să fii credul şi eşti dominat de sentimente. Ai grijă la vorbe, poţi aduce o jignire gravă unui coleg chiar şi partenerului de viaţă.

Rac

Eşti pradă sentimentelor. Judeci lucrurile un pic deformat şi pot apărea tensiuni în relaţiile sentimentale, din cauză că unul dintre voi consideră că a dat mai mult decât celălalt. Preferabil să nu dai curs provocărilor, judecă lucrurile cu mult calm.

Leu

În ciuda faptului că ai avut două zile libere, simţi că nu te-ai odihnit destul. Eşti irascibil şi nervos. Te simţi singur şi părăsit. În viaţa personală e posibil să apară decepţii şi dezamăgiri. Cineva din familie te va ajuta moral să îţi îmbunăţească starea de spirit.

Distribuie:

Postaţi un comentariu