Hotelurile, primele care profită de pe urma Europeanului de Gimnastică

Foto: Dan Bodea

Așa cum se întâmplă la fiecare eveniment de mare amploare, și în cazul Campionatului European de Gimnastică, hotelurile sunt primele care profită. În perioada 19-23 aprilie, când se desfășoară competiția, 80% dintre unitățile de cazare de pe raza municipiului Cluj-Napoca sunt ocupate. Fie că este vorba despre delegațiile echipelor, fie că este vorba despre fani care vor să se bucure de primul european de gimnastică organizat în România, hotelierii sunt pregătiți.

Zeci de delegații și staff-uri ale echipelor care participă la Campionatul European de Gimnastică de la Cluj-Napoca au rezervat locuri chiar cu jumătate de an înainte. La hotelul City Plaza, pregătirile pentru pentru primirea sportivilor sunt în toi. Hotelul CITY Plaza din Cluj-Napoca pune la dispoziția oaspeților săi un număr total de 84 de camere și apartamente. În perioada Campionatelor Europene de Gimnastică din aprilie 2017, hotelul este rezervat în totalitate. Pot să vă spun că pentru evenimentele mari care au loc în Cluj, fie că este vorba de evenimente de entertainment sau sportive, solicitările pentru serviciile de cazare sunt transmise cu câteva luni înainte”, explică Dafina Suciu, manager de marketing.

Programul hotelului este și el adaptat nevoilor pe care le au sportivii. Оrarele după care sunt disponibile serviciile pe care le oferim în cadrul hotelului se pliază perfect pe ceea ce își doresc oaspeții noștri, inclusiv cei veniți special pentru Campionatele Europene de Gimnastică de săptămâna viitoare. Practic, zonă de relaxare Salute Per Aqua este disponibilă de la 6.00 la 22.00, serviciile de restaurant pot fi accesate de la 7.00 la 23.00, iar serviciul de room service este disponibil de la 6.00 la 23.00. Delegația sportivă care va veni la Cluj pentru acest eveniment și care va fi cazată la hotelul nostru nu a avut solicitări speciale în ceea ce privește meniul. Vom avea oaspeți cazați în hotel în perioada respectivă care vor veni la Cluj special pentru acest eveniment sportiv de anvergură internațională・, mai spune Dafina Suciu.

În privința celorlalte hoteluri, acestea sunt ocupate în proporție de 80%, potrivit site-ului booking.com. Hotelurile importante precum Beyfin, Ramada sau Golden Tulip sunt sold out de săptămâni bune pentru perioada în care la Cluj-Napoca are loc Campionatul European de Gimnastică. Astfel, potrivit site-ului de specialitate, gradul de ocupare al unităților hoteliere este cu 30% mai mare față de o perioadă obișnuită, în care nu au loc evenimente importante.

Postaţi un comentariu