FOTO „Liniuțe” în toiul nopții pe b-dul 21 Decembrie 1989

Bulevardele din oraşul Cluj-Napoca sunt perfecte pentru cursele auto. „Liniuţele”continuă în ciuda nenumăratelor sesizări.

În noaptea de 12-13 ianuarie 2016 în parcarea din faţa bisericii Sf.Petru, aflată pe bd. 21 Decembrie1989  s-au adunat din nou amatorii de liniuţe şi drifturi. Cu bolizi Audi şi  BMW, aceştia s-au aliniat frumos la „grila de start” turând motoarele la maxim. Era ora 01.00 (noaptea). Locatarii din zonă s-au adresat în scris atât primăriei cât şi poliţiei. Primăria nu poate face mai nimic şi se adresează poliţiei. Poliţia nu poate face mai mult decât să amplaseze o maşină radar din când în când pe bd. 21 Decembrie 1989, lucru care nu-i sperie pe indivizi fiindcă ei verifica înainte de cursă, bulevardul.

Înaînte de start mașinile au fost ambalate minute în șir

Înaînte de start mașinile au fost ambalate minute în șir

Astfel locuitorii din zonă sunt la cheremul unor indivizi din oraș dar și din diferite judeţe care au descoperit că noaptea, străzile din oraşul Cluj-Napoca sunt perfecte pentru cursele auto. Nenumăratele plângeri care se găsesc pe zeci de site-uri din Cluj-Napoca şi care dovedesc că aceste curse se desfăşoară pe multe artere principale de circulaţie din municipiu lasă reci autorităţile locale care sunt depăşite complet de acest fenomen.

Postaţi un comentariu