Două festivaluri din Ardeal, printre cele mai bune din Europa

Electric Castle are loc la Castelul de la Bonțida

Festivalul Electric Castle de la Bonțida, județul Cluj, și FUSION Festival, de la Barajul Gura Râului, județul Sibiu, au fost nominalizate printre finalistele celor mai importante premii de profil de pe continent – Europe Festival Awards.

Electric Castle se află printre festivalurile nominalizate la secțiunea „Cel mai bun festival de mărime medie”, în timp ce FUSION este nominalizat la secțiunea festivalurilor de mici dimensiuni.

„Suntem onorați să ne aflăm pe același shortlist (listă de nominalizări – n.r.) cu cele mai bune festivaluri europene: Balaton Sound (Ungaria), Berlin Festival (Germania), I Love Techno (Belgia), Melt! Festival (Germania), VOLT Festival (Ungaria)”, au reacționat organizatorii Electric Castle pe pagina oficială de Facebook.

Electric Castle este un festival aflat la debut, ediția din 2013 fiind prima. În schimb, FUSION s-a aflat în 2013 la a patra ediție, fiind pentru a doua oară consecutiv nominalizat la Europe Festival Awards.

Mai mult de 360 de festivaluri din 34 de țări diferite s-au înscris anul acesta la European Festival Awards. Finalistele au fost desemnate după numărarea a nu mai puțin de 620.000 de voturi. Câțtigătorii vor fi anunțați în 15 ianuarie,

Postaţi un comentariu