Boc, umbra lui Udrea. La Țebea

Foto: România TV
transilvaniareporter.us18.list-manage.com

Peste 5.000 de persoane au asistat, duminică, la serbările de la Ţebea, politicienii prezenţi făcând băi de mulţime, în timpul cărora Elena Udrea a fost huiduită, dar şi aplaudată, iar lui Klaus Iohannis, care a fost însoţit tot timpul de Vasile Blaga, i s-a cântat „La mulţi ani”, deşi nu e ziua sa, transmite Mediafax.

Elena Udrea a fost însoţită în permanenţă de primarul Clujului, Emil Boc, iar în timpul ceremoniilor cei doi au stat la o distanţă de câţiva metri de Klaus Iohannis şi Vasile Blaga, liderii ACL, coaliție din care, teoretic, și Emil Boc face parte, ca membru PDL.

Boc a explicat ca prezența sa alături de candidatul PMP la președinție este un semn de consecvență, nu un afront la liderii ACL.

„Eu sunt consecvent în susținerea pe care i-am acordat-o și i-o acord Elenei Udrea. Singurul meu adversar politic este Victor Ponta”, a declarat Emil Boc, citat de stiripesurse.ro.

În momentul în care a plecat prin mulţime, unii dintre participanţi au huiduit-o pe Elena Udrea, în timp ce alţii au încurajat-o, au aplaudat-o şi i-au urat să devină preşedintele ţării.

„Mă bucur că sunt un politician care stârneşte pasiuni, au trecut ceilalţi pe aici neobservaţi”, a spus Elena Udrea, referindu-se la faptul că a fost huiduită.

Iohannis, favoritul moților

Klaus Iohannis, care a fost însoţit de preşedintele PDL, Vasile Blaga, dar şi de fostul ministru de Interne Traian Igaş şi de primarul municipiului Arad, Gheorghe Falcă, a fost aplaudat în timp ce a mers printre moţii aflaţi la Ţebea, unii dintre aceştia rugându-l să scape ţara de tirani, să construiască o Românie nouă şi să-i ajute să învingă actuala guvernare.

La un moment dat, salvatorii din Munţii Apuseni cu care Iohannis s-a întâlnit în târgul de la Ţebea l-au luat din mulţime şi, alături de instrumentişti, i-au cântat „La multi ani!”, deşi nu este ziua lui, spunându-i: „Să ne trăiţi, domnule preşedinte!”.

Iohannis a trecut şi pe la cortul ACL, dar şi pe la cel al Primăriei Arad, unde un artist de muzică populară i-a cântat mai multe melodii patriotice, printre care şi imnul lui Avram Iancu.

Postaţi un comentariu