Bilete la preț redus pe Trenurile Zăpezii

Prima zi a noului an aduce și primele reduceri. Încă din primele ore ale lui 2018 CFR Călători introduce în circulație Trenurile Zăpezii, la care se aplică reduceri tarifare atractive la garniturile care au ca destinație/plecare sau tranzitează stațiunile montane de pe Valea Prahovei, Vatra Dornei și Piatra Neamț. Trenurile Zăpezii vor circula în perioada 1 ianuarie – 28 februarie, iar reducerile se acordă astfel:

– 25% de luni până joi, pentru călătoriile pe rută directă, la clasa a 2-a, cu trenurile InterRegio care au ca punct de plecare/destinație una din staţiunile montane de pe ruta Sinaia-Brașov sau din Vatra Dornei și Piatra Neamț.
– între 31% și 56% zilnic, pentru călătoriile la clasa a 2-a cu trenurile InterRegio care circulă pe Valea Prahovei pe rute între Sinaia – Brașov și retur, prin extinderea ofertei „Reduceri de weekend pe Valea Prahovei”.

De exemplu, pe ruta București – Predeal prețul biletului cu această ofertă este de 30,60 lei, cu 8,90 lei mai mic față de prețul întreg, pentru ruta Constanţa – Braşov sau Bucureşti Nord – Piatra Neamţ preţul biletului este de 60,45 lei, cu 18,85 lei mai mic față de tariful întreg, pentru ruta Iaşi – Vatra Dornei Băi preţul biletului este de 50,70 lei, cu 15,60 lei mai puţin față de tariful întreg.

Clujenii care și-au programat excursii în perioada următoare în zonele amitite trebuie să știe că biletele la preț redus se pot achiziționa:
– online de pe www.cfrcalatori.ro;
– de la automatele XsellKiosk din gări;
– de la automatele ZebraPay;
– direct de la casele de bilete din gări și agenții de voiaj CFR;
– de la distribuitori autorizați (agenții de turism).

Postaţi un comentariu