”Asteroizii galactici” vin cu autobuzul la Cluj

Trupa daneză The Asteroids Galaxy Tour va ajunge mâine la Cluj din Budapesta cu un shuttlebus. Danezii sunt capul de afiș al concertului de Revelion 2015 din Piața Unirii, eveniment pregătit în acest an de Primăria Cluj-Napoca în colaborare cu Federația Share, eveniment care este și primul din agenda Cluj Capitală Europeană a Tineretului.

The Asteroids Galaxy Tour sunt o trupă indie care abordează genurile pop, psychedelic pop, acid jazz. Pe site-ul theasteroidsgalaxytour.com aceștia au postat următoarul mesaj despre concertul de la Cluj: ”Ultimul show al anului va avea loc la Cluj-Napoca în România. Vom cânta afară în frig pe 31 decembrie de la ora 11 PM sărbătorind atât Anul Nou cât și faptul că Cluj devine oficial Capitala Europeană a Tineretului. Nu ai nevoie de haine groase, ci doar puneți pantofii favoriți și vino să dansezi toată noaptea. Ne vedem acolo!”

”Cei din trupă vor ajunge la Cluj mâine după-masă. Vin de la Budapesta. Noi le-am trimis mai multe propuneri privind programul lor în oraș și așteptăm răspunsul lor pentru programul definitiv. Cred că vor fi cazați la Grand Hotel Italia. Sunt foarte curioși în legătură cu Clujul și la acest lucru a contribuit în primul rând faptul că suntem Capitala Europeană a Tineretului. Este într-adevăr mai dificil să aduci trupe importante chiar de Revelion, le trebuie un stimulent pentru aceasta și cred că în cazul lor acesta a fost factorul determinant. În plus, de Revelion costurile concertelor sunt mai mari, fie că vorbim de artiști străini sau români. Onorariul trupei este de circa 200.000 de lei, sprijin pe care Federația Share l-a și primit din partea Primăriei și sunt bani pe care i-am alocat strict pentru acest concert ca să pășim cum se cuvine, ca tinerii, în anul în care suntem Capitala Tineretului”, a declarat pentru Transilvania Reporter, Diana Apan, responsabil cu comunicarea al Federației Share.


Publicitate

Postaţi un comentariu