Primele spații din The Office vor fi gata în aprilie

Foto: Dan Bodea

The Office, unul dintre cele mai importante proiecte imobiliare în derulare pe zona de spaţii de birouri din Cluj-Napoca se apropie de finalizarea primului stadiu. Complexul de birouri este dezvoltat de fondul sud-african de investiții, NEPI, în parteneriat cu Ovidiu Șandor.

”Prima etapă de dezvoltare a complexului de birouri The Office Cluj-Napoca va fi finalizată în cursul acestei luni, iar inaugurarea oficială va avea loc la mijlocul lunii viitoare. Tot în acea perioadă se vor muta și primele companii în clădire. Lucrările au fost foarte intense pentru a putea respecta termenele comunicate încă de la început și anume primavara acestui an”, a precizat pentru Transilvania Reporter, Daniel Crainic, PR-ul proiectului.

Mai exact din cei 54.000 de metri pătrați cât vor însuma clădirile din complexul de birouri vor fi inaugurați 19.000 de metri pătrați. ”Există un interes foarte mare din partea firmelor mari deja prezente în Cluj-Napoca. Mai bine de o treime din clădire este deja ocupată, încă din faza de construcție, iar în același timp avem discuții foarte avansate cu alți chiriași. Vorbim de companii care activează în domeniul IT sau al serviciilor (BPO), dar și firme care asigură servicii specifice pentru angajații care își vor desfășura activitatea aici, restaurant, cantină, farmacie, bancă”, mai spune Daniel Crainic.

Clădirea The Office oferă costuri de utilități mici, fiind o clădire cu certificare de clădire verde.  De asemenea un alt avantaj este un acces foarte bun către toate zonele orașului. Complexul cu o suprafață închiriabilă totală de 54.000 mp este construit pe fostul amplasament al fabricii Tricotaje Someşul de pe Bulevardul 21 Decembrie. Proiectul în întregime va fi finalizat până în 2016.

Postaţi un comentariu