Persoanele fără loc de muncă din Nord Vestul, Vestul şi Centrul României se pot califica gratuit în meseria de bucătar

Asociaţia Inceptus România organizează curs de formare profesională în domeniul HoReCa, pentru bucătari, în cadrul proiectului “EuroHost – Joburi pentru tineri ospitalieri”.
Prima serie de cursanţi va începe cursul în data de 12.08.2014, cursul are o durată de 720 de ore, aproximativ 6 luni de zile şi va include atât parte teoretică, cât şi parte practică.

Proiectul este implementat în parteneriat cu Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă, Asociaţia Dezvoltarea Capitalului Uman, RSC Consulting, Asociaţia Casa Transilvania şi Desarrollo de Estrategias Exteriores, şi este cofinanţat din Fondul Social European, prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013, Axa prioritară 5: Promovarea măsurilor active de ocupare, Domeniul major de intervenție 5.1: Dezvoltarea și implementarea măsurilor active de ocupare.

Cursul se adresează persoanelor fără loc de muncă din Nord-Vestul, Vestul sau Centrul României, care doresc să se califice în meseria de bucătar. Participarea la curs este gratuită, iar absolvenţii acestuia beneficiază de un certificat oferit de Agenţia Naţională a Certificărilor.
În curând vor începe înscrierile pentru cea de-a 2 a grupă de cursanți.

Pentru mai multe informaţii, vă rugăm să ne contactați pe adresa de email eurohost5.1@gmail.com.

Anunţ de presă - curs bucătar

Postaţi un comentariu