Noul corp de clădire al Finanţelor va fi gata în acest an

Foto: Dan Bodea
eepurl.com

Până la finele lui 2015 Direcţia Generală Regională a Finanţelor Publice Cluj-Napoca va avea un corp nou de clădire. Imobilul este deja ridicat “la roşu” în curtea instituţiei din Piaţa Avram Iancu numărul 19 şi va fi predat de constructor la cheie cel târziu la începutul lunii decembrie.

Potrivit fatelor oficiale comunicate de reprezentanţii DGRFP Cluj-Napoca, clădirea nouă este una cu subsol, demisol şi patru etaje, din care ultimul, etajul 4 este retras. “Suprafaţa utilă a noului corp de clădire, corp C2 este de 5.072, 38 mp, din care 2.534, 78 mp cu destinaţie strict birouri. Investiţia este la ca stadiu fizic de realizare la 55%, termenul de finalizare fiind 5 decembrie 2015”, se arată în răspunsul trimis de instituţie pentru Transilvania Reporter.

Valoarea investiţiei în noul corp de clădire se ridică la aproape 16, 5 milioane de lei, finanţarea provenind de la bugetul de stat. Pe lângă biroruri, la ultimul etaj sunt amenajate şi săli de conferinţe, iar noua clădire va avea şi 20 de locuri de parcare. În noul corp de clădire vor lucra 471 de persoane. Lucrările sunt realizate de S.C.Rom Liant S.R.L.Baia-Mare.

1IMG_7245 Panorama5 Finante

În prezent DGRFP Cluj-Napoca dispune de un corp de clădire cu suprafaţa utilă de 3.881, 76 mp. Aici lucrează 762 de angajaţi.

Postaţi un comentariu