MMM Autoparts aniversează 10 ani de activitate în România cu o extindere a fabricii din Turda (A)

Conducerea companiei MMM Autoparts s-a aflat la Turda pentru a prezenta extinderea fabricii

Spaniolii de la MMM Autoparts au aniversat 10 ani de activitate la Turda prin inaugurarea unei noi capacități de producție, care va aduce creșteri atât în privința numărului de angajați, cât și în privința capacității de producție. Astfel, producătorul spaniol de componente auto va avea la Turda o fabrică desfășurată pe nu mai puțin de 10.000 de metri pătrați care va produce în continuare tubulatura pentru clienți de renume din industria auto, precum Citroen, Toyota, Nissan sau Dacia.
Noua capacitate de producție a MMM Autoparts a fost inaugurată luni, la 10 ani de la venirea firmei la Turda. Afacerea, inițiată de Juan Priu Verdauger și continuată astăzi de nepotul acestuia, se află în județul Cluj din anul 2006 și are în prezent peste 600 de angajați care produc tubulatură pentru motoare auto și diverse alte sisteme ale mașinii pentru care este nevoie de astfel de componente.
„Cred că am depășit ceea ce ne-am propus atunci când am deci să investim aici. Am avut un plan ambițios și nu credeam că vom ajunge atât de departe pentru că am realizat mai mult decât estimam. Am investit și în business-uri precum tratarea suprafețelor și dorim să profităm de beneficiile existente aici pentru a investi în continuare. Când am decis să investim aici, un motiv a fost autostrada. Nu ne-am gândit că va dura atât de mult să fie operațională. Ar fi foarte bine pentru noi să fie terminată în timp util și avem speranța că asta se va întâmplă”, a declarat Jordi Priu, CEO Group MMM.
Investiția în noua capacitate de producție este de ordinul milioanelor de euro și vine în completarea investiției inițiale, de cinci milioane de euro, cu care compania spaniolă a pornit la Turda.
„Compania a reușit să treacă peste criza financiară și chiar să crească volumul afacerilor. Suntem mulțumiți că suntem aici și chiar mândri de asta. Am găsit aici un personal dispus să învețe și să muncească și din acest motiv suntem bucuroși și mândri că lucrăm cu oameni aici”, a mai explicat Miguel Priu, director al companiei.

Extinderea va crea 150 de noi locuri de muncă pentru muncitori calificați și ingineri, iar până în 2020 MMM speră să se apropie de cifra de 1000 de angajați.

Postaţi un comentariu