Lidl îşi deschide la Cluj-Napoca magazinul cu numărul 5

Foto: Claudia Romitan

Retailerul german Lidl deschide mâine un nou magazin în Cluj-Napoca, al cincilea din acest oraş şi al 163-lea la nivel naţional, a anunţat compania. Magazinul este situat pe strada Aurel Vlaicu numărul 182 şi are 1.200 de metri pătraţi şi oferă 57 de locuri de parcare.

Potrivit este PR managerului, Georgiana Tugearu, este cel mare magazin Lidl din Cluj-Napoca. „Am creat 25 de noi locuri de muncă. În Cluj avem 100 de angajaţi în total. Avem oferte la această deschidere, la produsele non-alimentare până la 50%, iar de joi până duminică reducere de 25% la tot sortimentul de legume şi fructe. Ca la fiecare deschidere avem concursul de „3 minute de cumpărături gratuite”. Avem 34 de furnizori români cu care lucrăm şi aproximativ 70 de produse lucrate cu furnizorii români pe care le exportăm către 3-4 ţări din Europa de est”, a precizat Georgiana Tugearu.

În această lună retailerul a deschide deja 3 magazine noi în România. „La Cluj suntem doriţi, se vede din numărul de clienţi şi volumul de vânzări. Oamenii ne doresc, produsele noastre mărci proprii sunt îndrăgite. Aşa că avem planuri de viitor şi pentru ale magazine la Cluj”, a mai spus Tugearu.


Publicitate

Postaţi un comentariu