Faza a doua a proiectului Liberty Technology Park Cluj va fi gata până la finele lui 2014

Liberty Technology Park Cluj continuă dezvoltarea etapei a II a proiectului alături de CON-A.

„În urma concursului de oferte am decis să continuăm colaborarea cu firma CON-A și pentru faza a 2 a parcului tehnologic. Nivelul de profesionalism de care au dată dovadă anul trecut, când au livrat faza 1 a proiectului și toată infrastructura parcului în 6 luni de zile ne oferă atât nouă cât și rezidenților noștri siguranța că și etapa II a proiectului nostru va fi livrată la timp și la un nivel calitativ ridicat.” – a declarat Nina Moldovan, CEO Liberty Technology Park Cluj.

Antreprenorul general anunță că lucrările pentru faza II a proiectului au început la 16 iunie și vor fi livrate până la finele acestui an, oferind un total de 13.412 m2 aparținând clădirilor D și E. Dezvoltatorii proiectului Liberty Technology Park Cluj spun că, până în acest moment, faza II a fost pre închiriată în proporție de 30%, iar obiectivul lor este de a livra această fază închiriată 100% până la finele anului.

Per etaj vor fi disponibili câte 3.600 de metri pătraţi. Interiorul spațiilor este tip „open space”. Din punct de vedere al infrastructurii această fază păstrează caracteristicile tech avansate ale primei etape. Rezidenții ce urmează să ocupe aceste 2 clădiri de spații office vor beneficia de asemenea de multă lumină naturală, un atuu al reconversiei fiind acela de a păstra combinația fațadelor ceramice ce integrează ferestrele mari ale fostei fabrici.

În ceea ce privește spațiile verzi ale parcului, fâșia de apă a fost finalizată recent, iar cei peste 20.000 de metri pătraţi, destinați terenurilor multifuncționale de sport, grădinii cu pomi fructiferi și pistelor de biciclete sunt în plină dezvoltare.

Parcul tehnologic găzduiește în prezent opt companii: Siemens, Halcyon Mobile, Recall, La Casa, Makronetz, Ecuson Studio, Spherik Accelerator și Tulemod. Aceștia ocupă în prezent 100% din suprafața primei etape.

Liberty Technology Park Cluj este un parc tehnologic construit prin refacerea fostului activ al fabricii Libertatea. Proiectul este deţinut de Fribourg Capital sub patronajul omului de afaceri Ion Sturza. Investiția până în momentul actual a fost de peste 10 milioane de euro.

 

1 Comentariu

  1. alex spune:

    totul e frumos in afara de privelistea cu tiganimea de vizavi,nu da bine deloc

Postaţi un comentariu