Doreşti să lucrezi în domeniul HoReCa? Înscrie-te acum la cursurile de formare profesională din proiectul STEPS!

transilvaniareporter.us18.list-manage.com

Dacă doreşti să lucrezi în domeniul HoReCa şi ai nevoie de o certificare într-una din meseriile reprezentative, Inceptus România vine în întâmpinarea nevoilor tale oferindu-ţi posibilitatea de a participa gratuit la unul dintre cursurile de formare profesională pentru meserii HoReCa.

Astfel, prin intermediul proiectului “STEPS – Strategii pentru TinEri ProfeSionişti”, te poţi înscrie la oricare din următoarele două cursuri de calificare:
● cofetar (curs de calificare nivel 1, durată de 360 ore)
● patiser (curs de calificare nivel 1 – durată 360 ore)

Aceste cursuri de formare profesională sunt gratuite şi sunt autorizate de către Autoritatea Naţională pentru Certificări (ANC), absolvenţii obţinând un certificat recunoscut la nivel european.

Bazându-se pe interesul crescut pe piaţa muncii faţă de meseriile din domeniul HoReCa, solicitantul proiectului – Asociaţia Inceptus România – organizează aceste cursuri pentru persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă şi care provin din oricare din judeţele regiunii de Nord-Vest a ţării: Maramureş, Satu Mare, Cluj, Bistriţa-Năsăud, Sălaj.

Te aşteptăm să te înscrii la oricare dintre cele două cursuri de formare profesională, trimiţându-ne un email la adresa strategiisteps5.1@gmail.com sau 0747 033 484. Locurile sunt limitate şi participarea se face în ordinea înscrierii.

Proiectul “STEPS – Strategii pentru TinEri ProfeSionişti” este cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013.

Postaţi un comentariu