Cursuri gratuite de formare profesională

Asociaţia Inceptus România organizează cursuri de formare profesională în domeniul HoReCa, specializarea: Ospătar, Barman, Patiser, precum şi dezvoltarea de competențe: initiere Limba Engleză, Competențe Informatice, Manager de Proiect.
Aceste cursuri sunt organizate în cadrul proiectului “STEPS – Strategii pentru TinEri ProfeSionişti”. Proiectul este implementat în parteneriat cu Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă, şi RSC CONSULTING şi este cofinanţat din Fondul Social European, prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013.

Cursurile se adresează persoanelor fără loc de muncă din Nord-Vestul României.
Participarea la curs este gratuită, iar absolvenţii acestuia beneficiază de un certificat oferit de Agenţia Naţională a Certificărilor. Pentru înscriere sau pentru mai multe informaţii, puteți să ne contactați pe adresa de mail strategiisteps5.1@gmail.com sau la numărul de telefon 0742.683.873.

1 Comentariu

 1. Ionut spune:

  cine-s astia?inceptus?daca te uiti pe site-ul lor,nu vezi nici un nume de persoana,nici o data concreta despre ei-“echipa noastra-pagina in constructie” scrie pe site-ul lor;in schimb vor sa-ti faca profil psihologic-ei zic evaluare,care va ajunge nu se stie pe ce maini…evaluare-adica iti zic ei la ce esti bun,functie de interesele lor,probabil,de locurile unde nu se inscrie nimeni…de parca eu nu stiu ce-mi place si ce pot,tre sa-mi zica un/o straina…a se vedea importanta profilului psihologic pt libertatea individului pe google si in decizia Nr. 89/2006 emisa de AUTORITATEA NAŢIONALĂ DE SUPRAVEGHERE A PRELUCRĂRII
  DATELOR CU CARACTER PERSONAL privind stabilirea categoriilor de operaţiuni de prelucrare a datelor
  cu caracter personal, susceptibile de a prezenta riscuri speciale
  pentru drepturile şi libertăţile persoanelor
  Publicată în Monitorul Oficial al României nr. 654 din data de 28 iulie 2006-art.1-lit.c) “operaţiunile de prelucrare a datelor cu caracter personal prin mijloace electronice, având ca
  scop evaluarea unor aspecte de personalitate, precum competenţa profesională, credibilitatea,
  comportamentul sau altele asemenea”

Postaţi un comentariu