Clujul, în topul nominalizărilor la premiile oferite la Hotel Tourism & Leisure Investment Conference

Nu mai puţin de şase hoteluri din Cluj-Napoca sunt nominalizate la premiile care se acordă în fiecare an la evenimentul Hotel Tourism & Leisure Investment Conference, aflat la cea de a-7-a editie şi care va avea loc între 22-23 mai la Bucureşti.

Evenimentul, susţin organizatorii, va oferi o perspectivă actuală şi detaliată asupra celor mai importante schimbări din industria hotelieră, a turismului şi a ospitalităţii. Clujul, Sibiul, Oradea şi Târgu Mureş sunt printre oraşele transilvane care apar cu nominalizări la diferite secţiuni, fie că este vorba despre unităţi de cazare de diferite tipuri sau alte investiţii importante din acest domeniu. Cluj-Napoca apare cu câte două nominalizări la câteva secţiuni importante. Vorbim de exemplu despre categoria „Hotelul anului (Hoteluri de lux, doar cele de 4 si 5 stele)” unde sunt nominalizate Golden Tulip Ana Dome, Cluj şi Hotel Paradis, Cluj-Napoca, alături de DoubleTree by Hilton Hotel, Oradea, Golden Tulip Ana Tower, Sibiu sau Hotel President, Târgu Mureş. Cât priveşte „Cel mai popular hotel al anului (Hoteluri economice si de clasa medie)” şi aici există patru nominalizări din Transilvania, din care două din Cluj: Capitolina City Chic Hotel, Cluj Napoca şi Hotel Central Cluj-Napoca, dar şi Hotel Business, Târgu Mureş şi Ramada, Sibiu.

Hotel Meridian, nominalizat la „Cea mai bună investiţie a anului”

Două hoteluri clujene, Meridian şi Hampton by Hilton apar în secţiunea de competiţie privind „Cea mai bună investiţie a anului” care se referă atât la o deschidere hotelieră cât şi la îmbunătăţiri aduse unităţilor de cazare. La această secţiune este nominalizat şi Hotel Privo din Târgu Mureş. La secţiunea „Hotelul anului pentru turism de agrement” dintre unităţile de cazare transilvane apar nominalizate BinderBubi Hotel&SPA, Sighişoara şi Hotel Internaţional, Băile Felix. Trei pensiuni transilvane apar la secţiunea „Pensiunea anului” (administrată de o familie): Casa Moşului, Cârţişoara, Sibiu, Pensiunea Roua de Munte, Bistriţa-Năsăud şi Smida Park Mountain Resort & SPA, Smida, Cluj.

Clujul lipseşte de pe lista celor mai bune destinaţii ale anului

Cât priveşte destinaţiile turistice pe acest an, Clujul lipseşte de pe listă, dar apar în schimb Alba Iulia, Sibiu, Sighişoara şi Târgu Mureş, alături de Delta Dunării sau Bucovina. Totuşi avem o nominalizare la „Cel mai bun eveniment al anului”. Este vorba bineînţeles despre Festivalul Internaţional de Film Transilvania dar şi Festivalul internaţional de Teatru de la Sibiu. Iar agenţia clujeană Eximtur apare printre cei nominalizaţi la „Cea mai bună agenţie de turism a anului”.

Postaţi un comentariu