Clujana lansează ghete flexibile și pantofi „stiletto” sub brand propriu

Clujana S.A. va lansa în magazinele proprii linia de ghete flexibile şi pantofi stiletto, atât pentru femei cât şi pentru bărbaţi. Până acum, aceste produse erau destinate exclusiv pieţei externe, Clujana deţinând un contract de lohn pentru realizarea unor astfel de pantofi flexibili cu o companie din Italia.

Aceste modele de încălţăminte vor fi comercializate la un preţ mult mai mic decât modelele de export prezente deja în alte magazine. Astfel, o pereche de ghete se va putea achiziţiona cu preţuri începând de la 170 de lei. Pe de altă parte, fabrica dorește să propună modelele de pantofi cu toc subţire, aparţinând unor creatori de modă celebri. ”Fie că este vorba despre modelele clasice Christian Louboutin sau cele street-chic ale lui Manolo Blahnik, promovate într-un celebru serial american, pantofii botezaţi „stiletto” în anii ’60 de către Salvadore Feragamo au cucerit femeile din toată lumea. Astfel, noua colecţie <<Stiletto>> marca Clujana va fi lansată în curând, în toate magazinele deţinute de societate”, se arată în comunicatul de presă al companiei.

Clujana S.A. este o companie la care Consiliul Judeţean Cluj este acţionar majoritar, cu o unitate de producţie proprie în Piaţa 1 Mai şi şase magazine în municipiile Cluj-Napoca (două unități), Dej, Bistrița, Zalău şi Târgu-Mureș. De asemenea, compania are planuri de extindere pe piaţa locală şi pregătește deschiderea, în acest an, a unui magazin în Bucureşti.

Postaţi un comentariu