BT Private Banking: cu 16% mai mulţi clienţi şi cu 15% mai multe resurse gestionate

Divizia Private Banking a Băncii Transilvania şi-a depăşit obiectivele stabilite pentru acest an, având cu 16% mai mulți clienți și cu aproape 15% mai multe resurse gestionate, în comparaţie cu aceeaşi perioadă a anului trecut. Ţinta a fost de 10% creştere în 2014, pentru ambele categorii.

Acest an a însemnat pentru BT Private Banking, de asemenea, investiţii în amenajarea unui sediu nou. În prezent, aproape 3.000 de clienţi Private Banking lucrează cu Banca Transilvania, având resurse de peste 570 milioane euro.

În acest an, Banca Transilvania a extins serviciile de Private Banking, pe lângă București și Cluj, în alte patru zone: Constanța, Brașov, Timișoara și Oradea. Clienţii BT Private Banking au disponibilităţi de peste 100.000 euro sau echivalent.

Obiectivele BT Private Banking pentru 2015 sunt ambiţioase: creştere de peste 10% privind numărul de clienţi, respectiv de peste 10% în ceea ce priveşte resursele atrase. Anul viitor va fi amenajat inclusiv în Cluj-Napoca un sediu Private Banking, aproape de Sediul Central BT.

Postaţi un comentariu