Bosch are un nou director general pentru România şi Bulgaria

Robert Bosch SRL, parte a concernului german Bosch, anunţă o schimbare la vârful companiei din România și Bulgaria. La începutul acestui an, Mihai Boldijar a fost numit noul director general al firmei Robert Bosch SRL şi reprezentantul concernului german în România şi Bulgaria. Brigitte Eble, care a ocupat această funcţie până la acea dată, a ieşit la pensie.

„Următorii ani vor continua să fie foarte importanţi pentru compania noastră, deoarece ne vom consolida poziţia în regiune, România devenind o locaţie din ce în ce mai importantă şi puternică pentru grupul Bosch. Anul trecut, fabrica de la Blaj a fost extinsă cu încă o unitate de producţie, iar la Cluj a fost deschis primul centru de cercetare şi dezvoltare. Inaugurarea oficială a noii fabrici de la Cluj va avea loc la începutul lunii mai”, a afirmat Mihai Boldijar, noul director general al Robert Bosch SRL.

Potrivit reprezentanţilor companiei, Mihai Boldijar s-a alăturat companiei Bosch în anul 1995. Astfel, în perioada 2009-2013, a condus operațiunile generale și dezvoltarea strategică a diviziei Automotive Aftermarket în Asia de Sud-Est. De asemenea, a coordonat în calitate de director şi operaţiunile diviziei din Vietnam. Până în 2009, Mihai Boldijar a deținut poziția de director regional al diviziei Automotive Aftermarket în Europa de Sud-Est, din cadrul Robert Bosch SRL.  Mihai Boldijar este absolvent al Institutului Politehnic din Bucureşti, Facultatea de Tehnologie a Construcţiilor de Maşini, iar înainte de a se alătura grupului Bosch, a activat în producţie şi inginerie tehnologică.


Publicitate

Postaţi un comentariu