Arvato România: de la 29 la peste 1.000 de angajați, în șase ani. Compania caută în continuare oameni la Cluj

Sala de relaxare din birourile din Liberty Technology Park Cluj
Sala de relaxare din birourile din Liberty Technology Park Cluj

Arvato România, important furnizor internațional de servicii de tip contact-center, a crescut anul acesta pe piața românească prin inaugurarea celui de-al treilea centru de suport, la Cluj-Napoca. La începutul verii, compania a anunțat că are deja peste 100 de angajați în birourile din Liberty Technology Park Cluj și vrea să ajungă la 300 de persoane până la sfârșitul anului. Cei care vor să se alăture echipei Arvato ȋşi pot trimite CV-ul  pe website-ul: www.createyourcareer.ro.

 

 

Printre posturile disponibile la Arvato din Liberty Technology Park Cluj se numără cele de team manager (coordonator echipă- trad.) și customer service representative (reprezentant serviciu client – trad). Denumire tot mai folosită în ultimii ani și în companiile din România, postul de customer service representative presupune oferirea de informații și consiliere prin telefon, email și chat pentru clienți din diverse domenii, de la gaming și suport IT la e-commerce. Pentru Arvato, experiența anterioară nu constituie un criteriu obligatoriu, principala cerință la potențialii angajați fiind nivelul C1 pentru una dintre următoarele limbi: engleză, germană, finlandeză, daneză, suedeză, olandeză și norvegiană și cunoștințe bune de operare PC.
De altfel, Arvato România și-a creat reputația unei companii care are mare grijă de angajații săi. Creșterea pe scara ierarhică este încurajată și, mai mult decât atât, echipa Arvato este una multiculturală, fiind formată atât din angajați români, cât și străini. Unul din zece angajați de la Cluj vine din altă țară.

Angajații Arvato la începutul perioadei plătite de training

Angajații Arvato la începutul perioadei plătite de training

Angajații au parte de un nivel salarial competitiv și de o paletă largă de beneficii: training-uri, discounturi la abonamente în cadrul sălilor de fitness partenere, asigurare medicală premium, cursuri de limbi străine, teambuilding-uri, concursuri interne etc. De asemenea, ei pot primi și bonusuri substanțiale, dacă aduc prin recomandare noi angajați în companie.

Sala de relaxare din birourile din Liberty Technology Park Cluj

Sala de relaxare din birourile din Liberty Technology Park Cluj

Arvato România și-a început activitatea în 2010, iar anul trecut a înregistrat o cifră de afaceri de aproximativ 20 de milioane de euro. Compania a început cu 29 de angajați și un sediu cu o suprafață de aproape 1.200 mp, iar în prezent are peste 1.000 de angajați și ocupă peste 9.400 mp în Brașov, Sibiu și Cluj-Napoca. Oferă consultanță în 13 limbi străine și servicii integrate pentru clienți business din întreaga lume: marketing digital, servicii financiare, gestionarea relațiilor cu clienții, servicii IT, vânzari și altele.

Postaţi un comentariu