Trupa Rudimental, în premieră în România într-un show live, la Electric Castle

Foto: www.supajam.com

Organizatorii Electric Castle au anunțat prezența trupei Rudimental, în formulă completă, la a treia ediție a festivalului care se va derula între 25-28 iunie la Castelul Banffy.

„Ne doream foarte mult să îi ascultăm live pe cei de la Rudimental pentru că este o trupă care se potrivește complet cu Electric Castle. Sunt foarte doriți în România, iar show-ul pe care îl fac live este uimitor”, a precizat Andi Vanca în calitate de PR al festivalului Electric Castle, declarând că venirea formației Rudimental la Electric Castle nu are legatură cu prezența lor la Cluj în toamna anului trecut când trupa a fost invitată în formula dj-set la Transylvania Music Event.

Rudimental Live, la Electric Castle înseamnă 11 artiști (MC, trompetă, clape, percuționiști, toboșar, chitariști, DJ, backing vocals), o combinație de muzicieni ce au creat stilul unic al proiectului, mereu în căutarea unor noi zone de experimentat. Tocmai dorința de a se autoexclude din orice clasificare, deși criticii n-au avut încotro și i-au denumit „o întâlnire a drum&bass cu muzica soul”, au făcut din Rudimental o trupă iubită de foarte mulți oameni cu gusturi muzicale foarte diferite. Succesul lor a fost unul rapid în Marea Britanie, de unde provine nucleul proiectului (producătorii Piers Aggett, Kesi Dryden, Amir Amor și Leon Rolle).”Feel the Love” le-a deschis calea în clasamente și spre cele mai importante festivaluri din Europa. Acestea sunt scenele pe care membrii grupului le preferă fiindcă sunt cele care le permit să prezinte proiectul în întreaga sa creativitate. “Waiting all Night”, “Free”, “Powerless”, niciunul din hit-urile Rudimental nu va lipsi din show-ul de la castel, iar trupa promite și materiale noi.

Organizatorii au mai anunțat prezența în festival a celor de la SIGMA, Flight Facilities, James Zabiela Ellen Allien, Cardopusher, Pedram sau Dark Sky. Nu vor lipsi nici artiștii români K!D Chriss, Mihigh, Priku, Gescu și Barac care se vor alătura celor confirmați.

 

Electric Castle 2015 înseamnă deja:

Fatboy Slim, Netsky Live, Sub Focus, Parov Stellar Band, Nouvelle Vague, Cat Empire, Roni Size Reprazent, , The Subways, SIRIUSMODESELEKTOR, Dub Pistols , High Contrast, Pop Killers, Soom T, GUTS, Asian Dub Foundation, Dub Phizix, Benny Page, Blomqvist Live, Vadim, Cosmin TRG, DC Breaks, Radikal Guru, D/R/U/G/S, Vakula, Eliphino, Subcarpați și Șuie Paparude, The Model, DJ Shiver, Synkro, Bambounou, French Fries, Pixelord, The Mad Proffesor & Brother Culture.
Până în data de 4 februarie, prețul unui abonament la Electric Castle este de 229 lei.

.

.

Postaţi un comentariu